TV4-parets stora beslut: "Hon vill inte mer"

Leonora Vilhelmsson och Louise Eriksson föll för varandra med buller och bång redan i början av årets ”Bonde söker fru". Nu tar paret klivet ut från rampljuset.

Tv-bonden Leonora Vilhelmsson, 40, hoppade av “Bonde söker fru” efter bara ett par avsnitt. Anledningen var att hon bland sina brevskrivare fann kärleken med en gång. Leonora Vilhelmsson skickade hem sina brevskrivare och inom kort hade hon och Louise Eriksson, 27, flyttat ihop på Leonoras gård och förlovat sig.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Nu har Leonora och Louise fattat ett stort beslut. De kliver ur rampljuset och säger adjö till ett liv i offentligheten.

– Jag fick hem en flickvän från en utbildning och även hon hade kommit till insikt om vad som var viktigt och oviktigt. Resultatet av det blev att vi nu tar ett bamsekliv tillbaka från mediasvängen. Hon vill inte mer och jag respekterar hennes beslut till fullo, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Leonora skriver att hon fått boka av inplanerade intervjuer och reportage. Men skogsbonden tycker att det kvittar lika för egen del. Däremot tycker hon att det är tråkigt ur en annan aspekt.

– De enda jag ser som lite sorgligt i sammanhanget är att jag vet hur viktigt det är för samhället i stort att gaypersoner vågar stå upp för sej själva och sin kärlek. Och ju mer vi syns i media desto mer okej blir det. Och vi har gjort det bra hitintills. Men visst det finns ingen som kan begära att det just är vi två som ska stå upp för gayrörelsen, det finns ju andra, skriver Leonora Vilhelmsson.

Nu funderar Leonora om hon också ska stänga ner sin blogg, men det beslutet väntar hon med att fatta.

– Den har följt mej genom så många år och inte sällan har den varit min ventil. Jag har skrivit i sorg och jag har skrivit i massiv glädje, skriver Leonora och fortsätter:

– Jag vet att jag har väldigt många trogna läsare nu och det är självklart superskoj om jag har kunnat bidragit till att någon mår bättre, får energi till att förändra något i sitt eget liv. Eller helt enkelt bara kickat människor som lider av en enorm avundsjuka. Ja jag vet att jag har en salig blandning av människor som läser om vad som pågår i mitt liv. Och jag tror att dom allra flesta följer mej av godo.

Programledaren Linda Lindorff.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Leonora Vilhelmsson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Dennis Andersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Erik Ohlsson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Fredrik Leandersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Johan Petersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Jörgen Pettersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Therese Tengmark.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Wilhelm Nyh.

FOTO: Malin Bondesson, TV4

LÄS MER: Tv-bonden bröt mot TV4:s krav – hoppar av programmet

SENASTE NYTT!