Bonde-Oscar Fjärrstrand om förändringen i relationen med Cissi

Oscar Fjärrstrand och Cecilia Pettersson från Bonde söker fru 2019.
Getbonden Oscar Fjärrstand och lastbilschauffören Cecilia Pettersson fann varandra i TV4:s Bonde söker fru 2019. Nu berättar Oscar om förändringen i relationen med nya kärleken, efter programmets slut.
– Nu ska hon hitta på något nytt, säger Oscar i en intervju med Hänt.
Annons

Även i årets säsong blev det en hel del kärlek och dramatik i TV4:s succéserie Bonde söker fru. För getbonden Oscar Fjärrstrand, 22, stod det i slutet av säsongen mellan tjejerna Wilma Karlsson och Cecilia Pettersson. Men när det var dags för Oscars och Wilmas slutdejt stod det klart att Oscar endast såg sin och Wilmas relation som vänskaplig.

Renoverar framtida gemensamma huset

För Oscar själv har Cissi varit solklar redan från början. Och programmets gång handlade inte så mycket om de andra tjejerna som ville dejta honom, utan främst om att få bekräftelse från Cissi – att hon ville samma sak som han.

Annons

Cissi Pettersson blev alltså getbondens slutval och enligt honom själv kunde det inte bli mer rätt. När Hänt pratar med Oscar är det en mycket positiv bonde som ser ljust på framtiden med sin nya kärlek, som livet rullar på för fullt med.

Annons

– Vi har precis börjat renovera vårt framtida hus, jag och Cissi, säger Oscar till Hänt i en intervju.

Men alla bitar är inte helt på plats ännu. Cissi har fortfarande sin lägenhet kvar i Avesta, samtidigt som hon har sina hästar på Oscars gård. Men att pendla emellan livet på gården och hemmet, som blivit mer som en övernattningslägenhet, fungerar fint. Hon pendlar mellan lägenheten och gården, som bara tar en halvtimme – så det går ingen nöd på dem.

Cissi, som till vardags titulerar sig som lastbilschaufför, ser sig nu omkring efter något annat att syssla med om dagarna. Orsaken? Hon har sagt upp sig från jobbet.

”Nu ska hon hitta på något nytt”

– Hon har sökt lite nya jobb och sagt upp sig också. Så nu ska hon hitta på något nytt. Hon vill hitta någonting närmare. Hon vill ju sälja lägenheten. Så vi jobbar väl mot det hållet, så att hon kan bo hos mig på heltid.

Husplanerna går som på räls och de räknar med att kunna flytta in till nedervåningen på huset redan i maj, om omständigheterna tillåter. Det är minst sagt full rulle hos turturduvorna!

Annons

– Vi lever ihop så mycket vi hinner, avslutar Oscar till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…