TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Mickes kändistäta bröllop med Mariette – bekräftar lyckan

26 mar, 2024 
AvOla Lagerström
Bonde-Micke och Mariette
Michael Klingstedt och Mariette Rosander är redo för nästa steg i relationen.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen hur förlovningen, och bröllopet, kommer att bli!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Kärleken lever och frodas mellan strutsbonden Michael Klingstedt, 58, och undersköterskan Mariette Rosander, 58, som fann varandra i den senaste omgången av Bonde söker fru.

– Micke är väldigt omhändertagande. Det är det som gör honom så älskvärd! Jag känner mig sedd och lugn. Vi pratar om allt och ger varandra trygghet och uppskattning, berättar Mariette, som flyttade in på strutsgården en och en halv månad efter att tv-inspelningen hade avslutats.

Mariette trivs på gården som ligger vid foten av Mössberg utanför Falköping, och titt som tätt ger sig hon och Micke ut på både små och stora äventyr.

– I helgen var vi på svenska strutsföreningens årsmöte i Borlänge. I höstas gjorde vi Köpenhamn. Sedan har Micke en sommarstuga i Västervik dit vi brukar åka, fortsätter Mariette som snart kan titulera sig caféansvarig. Lagom till påsk slår nämligen hon och Micke upp dörrarna till ett helt nytt gårdscafé, där fikasugna gäster kan avnjuta alltifrån klassiska bakverk till smarriga strutssmörgåsar.

Kändistäta bröllopet – de var med på kärleksfesten

För Hänt konstaterar Micke och Mariette att de dragit högsta vinsten i Bonde söker frus kärlekslotteri. Turturduvornas känslor är så pass stark att de på sikt vill knyta hymens band, och möjligtvis hänger det redan nu ett frieri i luften.

Annons

– Visserligen är det skottår, men jag tänker inte fria. Det bara är så. Micke får köra det racet. Vi är av den gamla stammen, skrattar Mariette som välkomnar ett utomhusbröllop – gärna vid en sjö och med en rejäl och efterföljande fest ”för de närmast sörjande”.

Förmodligen kommer det dyka upp ett och annat känt ansikte på bröllopet. Mariette har nämligen ena foten i musikens och filmens värld. Hon har spelat polis i sex Wallander-filmer och hon har spelat mot självaste Rolf Lassgård, 68, i kriminaldramat Den fördömde.

Mariette, som för övrigt varit arrangör för en allsångstillställning i Ängelholm, är även bekant med Nick Borgen, 72, Jan Johansen, 58, Edward C Johansson, 36, samt The Wannadies-stjärnan Pär Wiksten, 57. Den sistnämnde – Pär Wiksten – har Micke fått skaka tass med i det verkliga livet.

– Både Micke och jag är sociala typer. Vi älskar att träffa nya människor, säger Mariette som förhoppningsvis snart blir fru Klingstedt.

– Livet är underbart, sammanfattar hon glatt.

FOTO: TV4

Annons