Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tittarna rasar efter upptäckten i Bonde söker fru – nu svarar Micke

05 okt, 2023 
Helena och Micke
Tittarna är inte positiva till att Micke och Helena träffats redan innan Bonde söker fru.
Nu avslöjar bonden detaljerna kring vad som egentligen hände när Helena dök upp på hans gård utan kamerorna rullande.
– Det var nog därför hon kom hem till gården, säger Micke till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fruBrand logo
Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fru

Stutsbonden Michael "Micke" Klingstedt, 57, söker efter kärleken i Bonde söker fru 2023. I premiäravsnittet fick vi se honom träffa sina brevskrivarna för första gången men det är en viss detalj som har upprört tittarna rejält.

Mickes förflutna med brevskrivaren Helena – berättar om mötet innan Bonde söker fru

För Michaels del är nämligen en av brevskrivarna inte ett helt nytt ansikte utan Helena är en kvinna han redan träffat vid ett tidigare tillfälle. Helena lämnade nämligen sitt brev till Micke personligen då hon besökte hans gård.

– Jag åkte upp till honom och hans gård för att känna av innan jag sökte. Han bodde så nära, lite mer än tre mil bort. Varför jag söker till Bonde söker fru är just för att han bor så nära, och sen så klart hade jag inte sökt till vem som helst. Hade han inte känts bra så hade jag inte sökt, säger Helena till TV4.

Annons

I en intervju med Hänt delar nu Micke sina minnen från mötet med Helena innan inspelningen.

– Det var ju en som var hemma på gården och köpte kött ifrån mig i och med att jag har gårdsbutik. Jag blev lite paff så jag stod väl mest och stammade. ”Jaha okej, ja ja”. Jag var inte beredd på att hon skulle komma, alla skickar ju på posten och så då får man ta det därifrån men det gick ju bra det också, säger Micke till Hänt.

Han förtydligar att inget skedde under mötet förutom att han och Helena fick en chans att hälsa.

– Det var bara att man hade sett människan på nära håll, det absolut var inget annat.

Vad tänkte du då kring att hon gjorde som hon gjorde?

– Det är klart att det är en styrka i sig. Samtidigt så ville hon väl kolla in lite vad jag var för någon, lite mer. Det var nog därför hon kom hem till gården.

Tittarna rasar efter upptäckten – stora ilskan: ”Fel av TV4”

Tittarna visar sig dock inte lika imponerade av Helenas drag utan i kommentarsfält efter premiären har kommentarerna regnat in.

Annons

"Varför får hon göra så? Det skall vara lika för alla", skriver en tittare på Facebook.

"Litet fuskigt tycker jag. Fast han kanske väljer en annan ändå...", skriver en annan.

"Fel av TV4 och absolut inte rättvist mot de andra deltagarna, bättre vore i sådana fall att hålla inne med att de redan träffats och hon lämnat över brevet personligen”, skriver en tredje och får medhåll av en annan:

"Samtidigt så varför alltid ta in personer som dom känner innan fattar inte!!!!! Tycker det är sjukt dåligt. Blir ju inte rättvist för dom andra som ger sig in i detta och kanske åker flera mil för att hitta kärlek i en bonde som redan eller nästan har bestämt sig!! Nä fy usch."

Även en av de andra brevskrivarna visar sig reagera starkt på bonden och Helenas tidigare möte.

– Det här tycker inte jag är okej, jag menar jag har tagit mig ända från Umeå, säger Pia i programmet.

FOTO: TV4

Annons