ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Michel Olofssons skräckupplevelse med Linnéa Hjort

02 jan, 2023 
Michel Olofsson, Linnea Hjort
Michel Olofsson medverkade i Bonde söker fru – Jorden runt och fann kärleken i Linnéa Hjort.
Efter det flyttade Linnéa jorden runt till Moçambique – för att vara med Michel.
Nu berättar Michel om en skräckupplevelse som paret nyligen upplevde.
Annons
Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Olofsson medverkade i Bonde söker fru – Jorden runt våren 2020 och hittade kärleken i programmet. Tillslut fann han lyckan i Linnea Hjort och efter det tog Linnéa sitt pick och pack och flyttade världen över ner till Moçambique.

Idag lever de lyckliga och kärleken spirar mellan paret. Något som de har gemensamt är att de är djurvänner och har utökat familjen på senaste tiden med flera små vänner. I en tidigare intervju med Hänt har Michel tidigare berättat om parets kärlek för djur.

Michel Olofssons nya steg i relationen med Linnéa

– Linnéa har en väldigt stark kärlek till djur och i byn har många skaffat hundvalpar. Men de tar inte lika bra hand om valparna som vi kanske skulle vilja att de gjorde på grund av för lite kunskap. Så nu går vi runt och badar valparna regelbundet och ser över hur de mår, sa Michel då.

Bonde-profilen berättade även att de lever dag för dag och att de är glada över att de har införskaffat sig djur.

Annons

– Linnéa är en väldigt omtänksam människa och det är något jag redan såg under inspelningen av Bonde söker fru.

Michel Olofsson om otäcka händelsen med Linnéa

Men det är inte bara söta hundvalpar som paret har fått besök av på senaste tiden. Eftersom de bor i ett varmt land med ett annat klimat än Sverige så kan även oönskade och farliga djur dyka upp på gården. Nyligen delade Michel med sig av en hemsk och otäck händelse för Hänt som nog ger de flesta kalla kårar.

”Linnéa fångade en video på en cobra som nästan tog ihjäl vår katt utanför vår dörr.”, skriver han i ett meddelande och fortsätter berätta om händelseförloppet:

”Vi låg i vardagsrummet och kollade på en film när vi hörde något prassla vid huset. Vi såg först bara vår katt sen såg vi cobran stå upp med halsen utfälld så som de gör innan dem ska attackera. Jag är väldigt rädd för ormar så vi ropade på vår vakt för att hjälpa oss få bort den. Sen slingrade den iväg och vi brände upp en buske vi trodde den låg i. Men den låg inte där så ikväll blir det jobbigt att sova då vi inte vet vart den är. Vi hoppas den slingrat sig tillbaka in i skogen.Vi är ok men lite skärrade då den var 2m från våran dörr och det är en av de största ormarna i Afrika och super giftiga.”, skriver han.

Michel berättar även om hur tur paret hade att katten klarade sig eftersom de såg hur nära ormen var. Men de ställde sig med kattmat och fick tillbaka katten.

Usch! Så otäckt, skönt att alla klarade sig.

FOTO: TV4, PRIVAT

Annons