Bonde-Michel Olofssons nya kärleksbesked med Linnéa Hjort

Bonde söker fru 2020
Michel Olofsson och Linnéa Hjort fann varandra i Bonde söker fru – jorden runt.
Några månader efter tv-inspelningarna har paret nu tagit ett stort beslut för sin gemensamma framtid.
Annons

Michel Olofsson, 34, frukt- och grönsaksbonde i Moçambique, var en av bönderna som sökte efter kärleken i Bonde söker fru – jorden runt. Redan under speeddejten med Linnéa Hjort, 31 kände han något speciellt och denna känsla höll i sig hela vägen till slutet av programmet. Idag lever paret tillsammans i fiskebyn i sydöstra Afrika och kärleken fullkomligt blomstrar. Det berättar Michel när Hänt når honom några månader efter inspelningarna av TV4-programmet.

Annons
Annons

– Det går bra och livet börjar kännas mer och mer komplett med en djupare mening. Förut var jag helt själv här på gården och hade bara som mål varje dag att bygga klart ett projekt för att sedan hoppa vidare till nästa. Idag stannar jag upp och njuter mer av tiden och nuet vilket är mycket Linnéas förtjänst, säger Michel.

Bonde söker fru-Michel
Foto: Privat

Kärlekslyckan med Linnéa

Tillsammans lever nu paret ett liv på andra sidan jorden och hittills har de klarat sig bra ifrån Coronaviruset. Michel förklarar att de både är självförsörjande och kan hålla sig relativt isolerade genom sitt liv på gården, vilket är två starka fördelar.

När Michel klev in i Bonde söker fru – jorden runt sökte han en kvinna att dela livet med och det visade sig vara exakt det han fann.

– Linnéa har många bra saker men det bästa med Linnéa är att hon är empatisk och bryr sig väldigt mycket om människor runt omkring sig.

Framtidsplanerna i Moçambique

Michel och Linnéa tycker om att ta promenader med sina hundar på stranden och njuta av nuet. Det är något som Michel förklarar är viktigt för dem båda.

– Skratta mycket, ta vara på dagen och varandra. Just nu tar vi en dag i taget och tänker inte allt för långt fram i tiden. Vi har båda levt ett liv där vi bott i olika delar av världen och alltid varit på resande fot, säger han.

Men även om de lever i nuet har de storslagna planer för sin framtid tillsammans. De har nämligen tagit ett stort beslut som de redan är i full gång med.

– Något vi båda alltid drömt om är en plats man kan kalla sitt hem, så vi beslutade att börja bygga vårt gemensamma hem tillsammans och det är full rulle med det nu.

FOTO: Privat/TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…