Bonde-Leif Erikssons kärlekslycka – stora livsbeslutet med Carina

Leif Eriksson

Foto: TV4/Daniel Ohlsson

Kärleken sprudlar för avokadobonden Leif Eriksson.
I en intervju med Hänt berättar han nu mer om lyckan med flickvännen Carina.
– Det gör väldigt mycket att slippa sitta själv, säger Leif.
Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runt
Slå på ljud

Efter att Leif Eriksson, 69, inte funnit kärleken via TV4:s Bonde söker fru – jorden runt fortsatte han jakten hemma i Sverige. Och tur var väl det, för plötsligt klev kvinnan i hans liv in i bilden. Det var genom sonen Mattias som Leif fann kärleken i Carina.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stora lyckan med nya kärleken Carina

Mattias stötte ihop med en vän, Carinas dotter, som föreslog att föräldrarna skulle ta kontakt. Så blev fallet och efter några samtal och träffar var det just Carina som skulle fånga Leifs hjärta.

Några månader har nu gått sedan Leif avslöjade kärlekslyckan för Hänt. I en ny intervju med TV4-bonden berättar han nu att paret fortsatt kilar stadigt.

– Det går jättebra. Hon kommer imorgon här igen, hon är hemma nu och fixar lite med sin firma. Men hon bor mer eller mindre här hos mig. Eller hon har varit här mycket om man säger så, säger Leif.

Huruvida paret planerar att flytta ihop på heltid återstår att se.

– Nja det har vi inte pratat om sådär. Så det vet vi inte än.

Längtan efter Spanien och härliga högtider i kärlekens tecken

Att Carina klev in i Leifs liv under pandemin betyder mycket för honom.

LÄS MER: Bonde-Michel Olofssons rädsla under naturkatastrofen med Linnéa Hjort

– Det gör väldigt mycket att slippa sitta själv. Det är kul och vi har det jävligt roligt ihop. Både hon och jag, även fast det är den här coronan så har vi kul ändå.

Däremot finns det mycket som paret längtar till att göra ihop när pandemin lagt sig. Allra mest är det kanske det andra hemmet i Spanien som kallar.

– Min son Mattias är i Spanien nu och han ringde imorse. De håller på att plocka avokadon nu och då får jag ju inte vara med. "Farsan du är i riskgrupp du får inte åka med" då blev man jävligt låg eftersom att jag brukar vara där varje år, säger Leif och fortsätter:

– Men jag har hus och tomt så jag håller på mycket hemma. Sen åker vi ut någon sväng med bilen och så.

Nu ser Leif och Carina glatt på framtiden, detta efter att inlett året ihop. Till skillnad från tidigare år har Leif nämligen firat de senaste högtiderna med just Carina, istället för familjen.

– Jul och nyår har vi firat ihop. Ätit gott och myst så det ha varit bra. Jag var iväg och gav ungarna julklappar men sen firade jag och Carina ensamma hemma hos mig.

LÄS OCKSÅ: Carin da Silva i tårar efter sjukdomsfallet i familjen

LÄS OCKSÅ: Ica-Sebastians första ord om nya Ica-Stig

FRÅN FÖRSTASIDAN