Bonde-Leifs starka uppmaning till Backis om flickvännen Evelina

Bond-Leif, Backis och Evelina
Exklusivt

Bonden Leif Eriksson har under vintern följt den senaste säsongen av Bonde söker fru.
I en intervju med Hänt berättar han nu om tankarna kring böndernas slutval och ger även Backis en rejäl uppmaning gällande flickvännen Evelina.
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

I Bonde söker fru 2021 fick vi följa fyra kärlekstörstande bönder i deras jakt på att finna någon att dela livet med. En av bönderna som medverkade i årets upplaga var Mikael ”Backis” Backstulid, 36, som i slutet av programmet fick sin Evelina. Att kärleken blomstrade stod inga tvivel om och Evelina flyttade in på gården redan samma dag som slutvalet.

Backis har tidigare berättat för Hänt att det inte bara är han själv som känner stor glädje över att Evelina klivit in i hans liv. Även familjen är lyckliga över vad programmet ledde till.

– Han är överlycklig över att jag träffat en sådan fantastisk tjej, har Backis tidigare sagt till Hänt om sin pappas känslor.

Lassemans nya bild väcker starka reaktioner: ”Inte kul”

Bonden Leif Erikssons stora kärlekslycka med Carina

Någon annan som vet precis hur det är att leta efter kärleken i tv är avokadobonden Leif Eriksson, 70. Han medverkade nämligen i TV4:s Bonde söker fru – jorden runt som sändes för två år sedan.

Leifs jakt gick däremot inte lika bra som Backis under inspelningarna – det var nämligen inte förrän Leif kom hem till Sverige efter programmet slut, som han hittade kärleken. Genom sonen Mattias fann Leif kärleken i Carina, detta efter att sonen och Carinas dotter parat ihop föräldrarna. Idag är Leif och Carina sambos och kärlekslivet går minst sagt bra.

– Det går jättebra. Hon har flyttat hit och bott här ett bra tag nu, säger Leif till Hänt.

Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

Bonde-Leifs starka ord om Backis flickvän Evelina

Något som Leif och Carina tycker om att göra tillsammans är att titta på just Bonde söker fru. Paret följde nämligen den senaste säsongen och har en solklar favorit.

– Jag tycker det är en ganska rolig grej det här med Bonde söker fru. Sen att det inte blev någon kärlek för mig det spelade inte så stor roll, säger Leif och fortsätter:

– Jag gillade han skogsbonden, Backis. Han tyckte jag va rätt skön faktiskt och han valde rätt tjej. Du vet jag är ju expert på det här nu.

Leif har ingen kontakt med någon annan Bonde söker fru-profil men om han fick chansen så vet han exakt vad han skulle säga till Backis. Leif har nämligen en ordentlig uppmaning.

– Han ska vara jävligt rädd om den tjejen, det ska han vara. För hon verkar var jäkligt mysig på något vis, säger Leif.

FOTO: Instagram/TV4

SENASTE NYTT!