ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Leif Eriksson berättar om kärlekslyckan med sambon Carina

17 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Leif Eriksson från Bonde söker fru – jorden runt 2020.

För ett år sedan hittade avokadobonden Leif Eriksson kärleken i Carina. I en intervju med Hänt berättar han om parets framtidsplaner.
– Hon tycker att det ska bli jättekul, säger han.

Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Avokadobonden Leif Eriksson, 69, hittade inte kärleken under hans medverkan i TV4:s Bonde söker fru – jorden runt. Men Leif behövde inte sörja allt för länge, för kort efter programmet hade sänts träffade han sin nuvarande flickvän – Carina.

Leif och Carinas barn parade ihop dem

Kärleksparet träffades via deras barn, något som Hänt har rapporterat om tidigare. I en intervju med Hänt berättar Leif att hans son Mattias mötte av en slump Carinas dotter på Ica Maxi och på den vägen var det.

– Det var min stora son Mattias och Carinas dotter som hade träffat varandra på Ica Maxi och då frågade dottern "Hur går det med farsan då?" och då svarade Mattias "Inte vet jag" och då tyckte dem att vi skulle träffas då. Så jag ringde upp Carina och vi tog en fika ihop och på den vägen är det, säger Leif till Hänt.

Och nu har paret varit tillsammans i ett år och Leif är lyckligare än någonsin.

Annons

– Det kändes helt rätt redan från början med Carina, redan från första fikan vi var på.

Eftersom Leif son parade ihop sin pappa med Mattias har han och de två andra bröderna träffat pappans nya kärlek flera gånger och Leif säger att de gillar henne jättemycket. Men tyvärr har de inte fått ihop en träff med alla barnen och barnbarnen samtidigt då de är så många.

– Det blir så mycket folk om vi ska slå ihop alla på en gång. Jag har ju tre grabbar och så har jag åtta barnbarn. Sen har Carina två barn och så har hon sex barnbarn.

Bonde-Leif och Carina flyttar ihop efter 1 år tillsammans

Nu har paret tagit förhållandet till nästa nivå, de är numera sambos och bor ihop i Leifs hus i Stockholm. På frågan om de bor ihop svarade Leif:

– Ja det gör vi nog, hon är påväg in om man säger så, säger han till Hänt.

Leif som vanligtvis bor i Spanien har under pandemin fått vara hemma i Sverige, vilket han har tyckt funkat bra då alla hans tre söner och Carina bor där, men han ska dit igen i februari 2022 och då ska även Carina med för första gången.

– Hon tycker att det ska bli jättekul att åka med till Spanien, hon har aldrig varit med mig där.

I samma intervju berättade Leif att han inte har några planer på att gifta sig med Carina utan att det räcker att de bor ihop och är kära i varandra.

– Jag har gift med en gång innan och det räcker, säger Leifs skrattandes.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4, TV4

Annons