Bonde-Karin Nordströms ord om graviditeten – väntar tvillingar med kärleken Dennis

Karin Nordström

Karin Nordström väntar tvillingar och förväntan är stor.
Men att vara gravid är inte alltid en dans på rosor.
Nu berättar bonde-profilen om vad som är jobbigast just nu.
”Helt plötsligt förstår man”, skriver hon.

Karin Nordström blev ett känt ansikte för svenska folket då hon dök upp i TV4:s populära dejtingprogram Bonde söker fru 2019. I programmet fann hon kärleken hos kobonden Pelle Hansson Edh och de flyttade snabbt ihop.

Men kärlekssagan varade inte för evigt och när det tog slut flyttade Karin till en gård i Hälsingland där hon skulle arbeta. Då dök hennes nya kärlek Dennis upp – som hon föll för direkt.

Nu väntar paret barn – mer bestämt tvillingar. För Hänt har Karin tidigare berättat att det inte var en planerad graviditet men att det ändå var ett väldigt välkommet besked.

– Nej det var ingen planerad graviditet. Vi hade dock pratat om barn och vi båda kände att det var något vi ville få uppleva inom några år. Men att det skulle ske nu var en överraskning som vi nu är jätteglada över.

SÖTCHOCK Axel Pilebys flickvän visar upp dottern

Att de inte är en bebis utan två som beräknas att födas i höst kom såklart som en chock vid första ultraljudet.

– Jag såg nästan mitt hjärta slå utanför kroppen och var så chockad! Först var det mycket rädsla för hur allt skulle bli nu men det växlade till stor lycka, sa Karin till Hänt och fortsatte:

– Idag skulle vi inte kunna tänka oss något annat. Vant oss med tanken och ser framför oss hur vi kommer att se ut som familj i höst. Dubbel lycka helt enkelt!

Karin Nordströms ord om graviditeten

Nyligen la Karin upp en bild där man kunde se hur magen växt.

”Plopp sa det bara.. 10 dagar mellan bilderna. Helt galet! Märks att det är två där inne För en vecka sedan var jag på mitt andra ultraljud och där fick jag kommentaren ”kan det verkligen vara två i den lilla magen?”. Var nästan så att kroppen hörde det och skulle markera den punkten Kan ni gissa vilken vecka vi går in i imorgon lördag? Otroligt svårt men känns som det kan bli kul med era gissningar”, skrev hon då.

Bonde-profilen om kampen

Nu har Karin postat ett nytt inlägg, där hon med glimten i ögat skriver hur jobbigt det är att vara gravid under sommaren.

”Helt plötsligt förstår man varför många sagt med aningens ironisk ton - ”Härligt att vara gravid på sommaren!” Älskar solen och värmen så inte mig emot, men visst känns det i kroppen när man är i full fart med alla kossor på jobbet Idag kliver vi förövrigt in i v.22! Hej vad det går.. Snart september”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar efter Steffo Törnquists miss i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens pik till Carola Häggkvist efter missen i Eurovision