LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Regelbrottet i Bonde söker fru – bråket efter Jens och Alexandras sms

07 dec, 2023 
Linn Seipel
jens lundin och alexandra salonen i bonde söker fru 2023
Det stormar just nu på bonden Jens Lundins gård i Bonde söker fru.
Nu talar han ut om den förbjudna telefonkontakten med Alexandra – bakom resterande brevskrivares och tv-produktionens rygg...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Jens Lundin, 27, är en av bönderna som söker efter kärleken i årets säsong av Bonde söker fru 2023. Onsdagens avsnitt blir ett av säsongens kanske mest händelserika. Först meddelar Ida Näslund, 31, att hon bestämt sig för att hoppa av programmet.

Kort efter förklarar Alexandra Salonen, 22, att hon tänker lämna gården för att ta in på hotell över natten, för att få tid att tänka. För Hänt berättade Jens under gårdagen om chocken efter Alexandras val att stanna upp inspelningen på detta vis.

– Jag har inte en aning överhuvudtaget, jag blev mer förvånad över det än att Ida lämnade kan jag säga, förklarade Jens i en intervju med Hänt igår.

Brevskrivaren Alexandra och Bonde-Jens förbjudna kontakt bakom kulisserna

Under onsdagskvällen släppte dock programmets kanal, TV4, en intervju med Alexandra där hon talar ut om sitt beslut. Där avslöjar hon bland annat att hon och Jens haft otillåten kontakt över telefon regelbundet.

Annons

– Grejen är att efter Sundbyholms slott så hade vi kontakt med varandra, vilket man inte får ha. Vi pratade mycket i telefon och skrev med varandra hela tiden. Han sa redan då att ”det är du som ska vara kvar i slutet, nu får vi bara leka med”, säger Alexandra till kanalen.

Bonde söker fru-Alexandra om varför hon flydde från gården

Alexandra antyder också att hon tycker Jens kärleksförklaringar till henne klingar falskt, då han sedan ändå visar att han tycker om andra brevskrivare också, framför henne. Samtidigt har de haft kontakt regelbundet, på ett sätt som bryter mot programmets regler.

– Det som blir så konstigt är att tittarna ju inte vet om att vi har haft kontakt. Likadant var det när vi var på gården, han skrev till mig hela tiden. När han var på dejt med andra fick jag sms, säger hon i samma intervju.

Hänt hör återigen av sig till Jens, för att få hans syn på situationen, som svarar:

Annons

Bonde-Jens om Alexandras beslut att lämna: ”Ingen som tvingade henne”


”Hon skickade en meddelandeförfrågan på messenger när vi kom hem efter slottet och efter det hade vi kontakt och pratade i telefon ett par gånger. Jag kände väldigt starkt för henne ända ifrån gruppdejten och jag sa till henne att hon var min favorit”, skriver han i ett sms till Hänt och fortsätter:

”Hon lindade mig runt sitt lillfinger kan man säga. Vi skrev med varandra under tiden på gården och hon gav mig mycket bekräftelse när kamerorna inte var på. Hon kom till mig och berättade att hon inte kände sig välkommen på gården redan första morgonen, att produktionen hämmade våran kemi till varandra. Så jag lugnande henne och sa att jag gillar henne och att hon kan vara lugn.”

Jens bekräftar således telefonkontakten och att han har starka känslor för Alexandra. Däremot dementerar han delen med att han skulle ha sms:at henne medan han var på dejt med andra.

”Så vi skrev med varandra och jag trodde att hon kunde slappna av när vi gjorde det. Men jag skrev definitivt inte med henne när jag var på dejt med andra, hur ska man kunna skriva på telefonen då? Och det var verkligen ingen som tvingade henne att vara kvar på gården!”, avslutar Jens meddelandet.

FOTO: TV4

Annons