LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Jennifers tuffa kärleksliv: "Det går dåligt"

23 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Förra året sökte hästbonden Jennifer Erlandsson lyckan i TV4:s "Bonde söker fru". Men kort efter programmet kraschade hennes relation och i dag är hon fortfarande ensam. "Det är fruktansvärt tråkigt att vara singel", säger hon.
Annons

Det var i “Bonde söker fru” 2016 som hästbonden Jennifer Erlandsson, 34, från Slöinge i Halland gav sig på jakt efter kärleken. I programmet valde hon till slut brevskrivaren Charlie Guldvinge, 25, men relationen kraschade bara en och en halv månad efter det att kamerorna hade slocknat.

I dag, snart ett år efter att “Bonde söker fru”-resan drog igång, är bonden fortfarande singel.

– Det går ju dåligt, alltså. Det är fruktansvärt tråkigt att vara singel, men man vill ju att det ska ju kännas rätt från lilltån till yttersta nässpetsen när man träffar någon. Och ännu har det inte gjort det, säger hon till Hänt.

Efter programmet har Jennifer Erlandsson fortsatt att leta efter kärleken och träffat olika kandidater, men ingen har hittills lyckats fånga hennes hjärta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har dejtat en del efter programmet, men det är mycket med att vara ensamstående mamma, ha ett jobb och samtidigt vara egenföretagare, så jag har haft ont om tid. Jag har kanske inte lagt ner manken i det. Samtidigt så tror jag på första ögonkastet, att han bara ska dyka upp. Att jag inte ska leta så mycket för då kommer han inte, säger hon.

Jennifer Erlandsson i “Bonde söker fru” 2016.

Men trots att det var ett halvår sedan programmet slutade sändas, så får Jennifer fortfarande en hel del hoppfulla kärleksbrev i sin inkorg och i sin postlåda – varje vecka. Men även om de okända männen skriver fina kärleksförklaringar och hoppas på att fånga hennes hjärta, så har inte heller någon av dem fått henne på fall.

Annons

– Det ramlar fortfarande in sisådär 2-3 brev varje vecka. Det är jättemånga som jag tycker verkar intressanta, men så ser man att de bor väldigt långt bort och då är det bara att inse att det inte kommer att funka. Jag vill inte ha någon som jag kan träffa en gång i månaden, utan jag vill ju ha någon som jag kan träffa ofta, säger hon och fortsätter:

– Men det är fantastiskt fina kärleksbrev jag får, så jag känner mig absolut väldigt uppskattad och uppvaktad.

Har du fått några konstiga brev också?

– Det har inte varit några knäppgökar, men jag har fått ett och annat oanständigt förslag. Min taktik är att jag inte svara på de som inte är intressanta. Man behöver inte uppmuntra något som man inte tror på, det är bara elakt. Så jag får nog bort eventuella stalkers med att jag är ganska tråkig och inte svarar, säger hon och skrattar.

Foto: TV4

Annons