LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Ellinors stora glädje på Idrottsgalan – månader efter lyckan med Filip

18 jan, 2022 
ELLINOR EKE GÖRANSSON, FILIP NILSSON
Ellinor Eke Göransson fann kärleken i Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. Men före sin medverkan i tv jobbade hon inom journalistik, nu visar hon upp sin stora glädje!
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Ellinor Eke Göransson, 28, och bonden Filip Nilsson, 28, fann varandra när Filip ställde upp i Bonde söker fru 2021. Ellinor skickade då in ett brev och det gick bra, väldigt bra, hon blev nämligen topp 2!

Till slutet var det nämligen bara hon och Lina Larsson, 27, som det stod mellan och när Filip skulle göra sitt slutval var han otroligt kluven. Filip valde då Lina och Ellinor fick då lämna gården och åka hem.

Filip och Lina dejtade i några veckor men det funkade inte riktigt mellan de två. Då tog Filip upp kontakten med Ellinor istället. Han ringde då upp Lina och berättade om sitt beslut och sa att han och Ellinor skulle försöka.

Tittarnas stora glädje efter Ellinors och Filips kärleksavslöjande

Och visst slutade det i kärlek mellan Filip och Ellinor! I det sista avsnittet av Bonde söker fru fick tittarna se Ellinor komma gående med en skottkärra och av sociala medier att döma verkar inte ett öga varit torrt.

Annons

”Alla visste att det var rätt, tillslut också Filip. Tokböla sista delen av avsnittet. Ni är så fina!! God jul!”, skrev en person.

”Så glad jag blev av detta! Kände så med henne när hon blev bortvald”, skrev en annan.

”Underbara nyheter det hoppades jag på från början ni passar så bra ihop!”, skrev en tredje.

BONDE SÖKER FRU 2021
Ellinor kom gående med skottkärran och tittarna jublade.

Och sedan dess har mycket hänt och Ellinor och Filip har äntligen kunnat visa upp sin kärlek för svenska folket. På Instagram har Ellinor hållit frågestunder där hon svarar på följarnas frågor. Ellinor har bland annat svarat på frågor om vad hennes familj tycker om Filip, samt vad hon tycker om sin medverkan.

Bonde-Ellinors stora glädje på Idrottsgalan

Men en fråga som dykt upp många gånger är vad Ellinor jobbar med. Hon berättade då om sitt förflutna och avslöjade vad hon jobbar med.

Annons

Ni är många som är nyfikna på vad jag gör om dagarna mer än att promenera med Pluto”, skrev Ellinor på den första storyn i sammanhanget.

Pluto är, för den som inte vet, Filips hund.

Jag är utbildad journalist och jobbar just nu som kommunikatör på Svenska Ridsportförbundet”, fortsätter Ellinor.

Ellinor jobbar fortfarande som kommunikatör och under Idrottsgalan var hon på plats bakom kulisserna och jobbade. Kvällen bjöd på många glada stunder och flera olika idrottare fick ta emot de prestigefulla priserna!

Men det största priset av dem alla, Jerringpriset, tilldelades Hopplandslaget med Malin Baryard i spetsen. Detta var givetvis något som Ellinor gladdes för fullt åt och på hennes Instagram-story kunde man se hennes glädje.

”JAAAA”, skrev hon när Carl Philip berättade att Hopplandslaget vinner!

IDROTTSGALAN
Ellinors glädje på Idrottsgalan.

FOTO: TV4

Annons