bonde söker fru

Bonde-Elins ord om nya relationen med brevskrivaren Christian

Bonde-Elins ord om nya relationen med brevskrivaren Christian

Elin Sandblom och Christian Sandberg fann varandra i årets Bonde söker fru och sedan dess har allt gått snabbt.
Nu tar paret till Instagram för att berätta om sin kärlek till varandra.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru
0:36

Efter reklamen: Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru

(0:36)

Slå på ljud

Fårbonden Elin Sandblom, 28, och skogsarbetaren Christian Sandberg, 26, fann varandra i årets Bonde söker fru och det slog minst sagt gnistor mellan dem.

Nästan direkt efter att tv-teamet lämnat gården strax utanför Borås, flyttade Christian in och paret blev sambos.

– Vi passar så otroligt bra ihop, säger Elin och kramar Christian.

Elin och Christian om framtidsplanerna

Efter Bonde söker fru-resan kände paret direkt att de var redo för nästa steg i relationen.

– Vi var båda väldigt redo för att leva ett vardagsliv ihop. Jag hyrde en flygel på en herrgård några mil härifrån. Plötsligt en dag, efter en dusch, upptäckte jag att ”jag har inga kalsonger här, allt är hemma hos Elin”. I samma veva fick jag jobb i hennes trakter. När vi tog steget att flytta ihop så blev det så naturligt, allt bara klaffade, berättar Christian varpå Elin bryter in:

– Jag minns att vi stod och tittade på varandra och sa: ”Jaha, då är vi alltså sambor nu?”

Trots att relationen bara är några månader gammal har paret redan pratat om nästa steg. Förlovning, bröllop och barn finns med i beräkningarna för framtiden men de konstaterar att det inte finns någon anledning att stressa fram så pass stora beslut.

I samband med att sista avsnittet av Bonde söker fru sändes på tv publicerade paret ett gemensamt inlägg på Instagram där de summerar resan de gjort.

"Snipp snapp snut, så va detta ”lilla” äventyr slut. Men också början på resten av livet. Ett brev, en speedate, en inbjudan till gården. Ett halvår senare sambos, kärare än någonsin och tusen idéer för framtiden.", skrev paret under bildspelet.

Parets kärlekshylling till varandra på nyårsafton

På nyårsafton passade paret på att ännu en gång ta till Instagram för att visa sin uppskattning till året som gått och hur tacksamma de är att de funnit varandra. Nu väntar ett nytt år och nya äventyr.

"TACK för alla fina kommentarer. Vi har varit, är och kommer alltid vara två fnittriga tonåringar. Det vi upplevt hamnar i toppen, men framtiden står framför och det är bara vi som kan göra den till pangår. Gott nytt år från oss", skriver Elin på Instagram.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN