LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Elins lycka med Christian – visar upp nytillskottet på gården

01 apr, 2023 
ELIN SANDBLOM, CHRISTIAN SANDBERG
Bonden Elin fann sin Christian i Bonde söker fru 2022.
Sedan dess har mycket hänt och idag är de sambos på hennes gård.
Nu visar de upp nytillskottet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags Brand logo
 Matthew Haggerty- Redflags

I höstas fick vi se den 14:e säsongen av Bonde söker fru på TV4 och i vanlig ordning blev det en hel del dramatik och starka känslor. Den enda gården som det slutade med kärlek på var för bonden Elin Sandblom, 28. Tack vare programmet fann hon nämligen sin Christian Sandberg, 26, och paret kilar än idag stadigt.

I säsongsavslutningen fick tittarna veta att paret hade flyttat ihop och kärleken sprudlade. Och sedan dess har det minst sagt hänt en hel del!

Det största som hänt är att Christian flyttat in på Elins gård och de är därmed sambos numera. Faktum är att Christian flyttade in nästan direkt efter att TV-teamet hade lämnat gården.

– Jag minns att vi stod och tittade på varandra och sa: ”Jaha, då är vi alltså sambor nu?”, sa Elin till Hänt.

Annons

Bonde-Elins lycka med Christian – visar upp tillskottet

Paret har även fullt upp med andra projekt och nu kan de visa upp en riktigt rolig nyhet – nämligen att de fått tillökning på gården!

Det är på Instagram-story som Elin visar upp den fantastiska nyheten.

”Första lammen är komna, ett fint vårtecken”, skriver hon.

ELIN SANDBLOM BONDE SÖKER FRU

Kärlekssagan mellan Elin och Christian

Ända sedan den där speed-dejten i Bonde söker fru har det slagit gnistor för paret. De har tidigare berättat för Hänt om varandras bästa sidor.

– Jag tror att vi båda är bra på vardagsromantik, det behöver inte vara punktinsatser. För oss betyder det lilla så mycket. Bara en sådan sak som att laga mat ihop. Sedan är jag ganska glömsk av mig. Ibland påminner han mig om saker och ting. Det är också ett kvitto på att han tänker på mig och tycker om mig, sa Elin till Hänt.

Även Christian fick möjligheten att sätta ord på sina känslor:

– Jag kan inte riktigt sätta ord på vad jag är kär i för det är en känsla som man inte kan ta på. Jag kan inte riktigt förklara den känslan med ord, men hur man än vrider och vänder på det så är det alltid roligt att bli älskad av någon och älska någon – som i det här fallet. Att få den här bekräftelsen när man kommer hem från jobbet varje dag… Det är helt underbart!

FOTO: TV4, Hänt

Annons