LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Elin och Christian om bråken i relationen – ett år efter inspelningen

04 jan, 2024 
Elin och Christian
Elin Sandblom och Christian Sandberg träffades i Bonde söker fru 2022.
Nu berättar de om konflikterna som uppkommit under det första året som sambos.
– Jag har nog lärt mig att du är lite mer envis än vad jag trodde från början, säger Christian i Bonde söker fru – vad hände sen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejtenBrand logo
Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejten

Elin Sandblom var en av bönderna som medverkade i Bonde söker fru 2022 och tur var väl det för kärleken dök plötsligt upp i programmet. Det var brevskrivaren Christian Sandberg som tog Elin med storm och sedan inspelningarna har turturduvorna flyttat ihop.

På sociala medier har bonde-fansen kunnat fortsätta att följa deras relation då de båda delat med sig av uppdateringar då och då. Men det var inte förrän i Bonde söker fru – vad hände sen? som vi fick veta hur parets första gemensamma år egentligen har varit.

Elin Sandblom om bråken i relationen med Christian

I programmet besöker Linda Lindorff Elin och Christian som nu varit sambos i ett års tid. När programledaren frågar hur året har varit berättar de att det blivit en och annan konflikt.

Annons

– Det är jättebra är det, men det är klart att vi båda har ju varit själva jättelänge tidigare så det är klart att det finns dagar då man hamnar i situationer där vi inte tänker lika, säger Elin.

– Jag har nog lärt mig att du är lite mer envis än vad jag trodde från början. Man märker att hon vill få sin vilja igenom, men jag är rätt envis jag med, tillägger Christian.

Insikten i relationen – därför tror Elin att bråken är positiva

En av diskussionerna där paret tänker olika visar sig handla om att Christian gärna skulle ha djur som han skjutit på väggen i sovrummet, något som Elin inte varit intresserad av.

– Vi båda är rätt envisa men ja jag kanske är lite envisare, säger Elin i programmet.

– Jag kan nog ge vika lite tidigare men jag vill också få min vilja igenom, säger Christian.

Även om paret inte tycker lika om allting så menar Elin att bråken faktiskt kan vara bra för relationen.

– Hade det varit lugnt och inte något gnabb överhuvudtaget då tror jag vi båda hade tröttnat rätt fort, det hade varit för monotont för våran del, säger hon.

FOTO: TV4

Annons