LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Backis visar upp bröllopslyckan – bilden avslöjar: ”Roligaste”

26 aug, 2023 
BACKIS, EVELINA
Backis träffade sin Evelina i Bonde söker fru och för ett år sedan förlovade de sig.
Nu är paret iväg på bröllop – se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Evelina och Backis lycka över relationen till familjenBrand logo
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

Mikael "Backis" Backstulid ställde upp i Bonde söker fru 2021 med drömmen om att få hitta sin framtida fru. Det visade sig gå som på räls och i programmet fann han Evelina som han idag är förlovad med.

Backis och Evelina har varit ett par i två år och den 9 juli, förra året, firade de årsdagen av första gången de träffades. Det blev inte bara 1-årsfirande, utan något mycket större hände! Backis gick nämligen ner på knä och friade till Evelina.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern”, skrev Evelina i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”.

Annons

Sanningen om Backis förlovningsring

Något som är unikt för Backis och Evelina är att de inte förlovade sig med traditionella förlovningsringar. Faktum är att det bokstavligt talat är ringar som ser ut som en bult och en mutter som får pryda Backis och Evelinas ringfingrar.

Många är ni som frågat vad jag har gjort med ena finger. För 12 år sedan fastnade jag i hitchen (där man kopplar vagnar efter traktorn) och fingertoppen gick av.”, förklarade Backis då.

BONDE-BACKIS

Bonde-Backis visar upp bröllopslyckan

När det blir bröllop för Backis och Evelina är något som fortfarande återstår att se. Men de har skämtsamt sagt att de gärna vill vänta tills vännerna Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson gift sig, detta för att de vill kunna bräcka deras bröllop.

Annons

– Bröllop skulle vara helt underbart. Men vi tar en sak i taget. Nu har vi flyttat ihop, sedan får vad man se vad som händer när andan faller på. Vi väntar på att Hannes och Susanna ska gifta sig, så att vi kan bräcka dem, sa Backis till Hänt.

Något bröllop för Susanna och Hannes har det inte blivit än. Men däremot har en annan väldigt nära vän till Backis hittat bröllopslyckan. Nu berättar han om den roliga festen.

”Tack Nisse för den roligaste bröllops- och 40års fest jag varit på. Hoppas att det gått bra för er att städa idag. Stor bamsekram till er”, skriver Backis i ett inlägg på Instagram och visar upp härliga bilder från bröllopet.

FOTO: TV4

Annons