ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Backis i dramatisk olycka på gården: ”Trodde jag skulle dö”

07 sep, 2022 
Angelica Hedlund
AvOla Lagerström
MIKAEL BACKSTULID
Bonde-Backis träffade sin stora kärlek Evelina i Bonde söker fru 2021. Sedan dess har de bott ihop på hans gård. Men det är inte helt riskfritt att jobba på en bondgård, nu berättar Backis om en incident som ärrat honom för livet.
– Nu är min tid kommen, säger han till Hänt extra.
Annons
Evelina och Backis lycka över relationen till familjenBrand logo
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

Bonde söker fru 2021 blev en händelserik säsong med massa kärlek som uppstod för de kärlekstörstande bönderna. Efter säsongens slut stod det klart att alla bönderna hittat kärlek, men sedan dess har mycket hänt.

Bonden Mikael "Backis" Backstulid, 37, fann kärleken i Evelina och de är än idag ett par. Faktum är att de till och med är förlovade. Även mellan bonden Daniel Eriksson, 28, och Klara sprudlar kärleken och de bor numera tillsammans.

För bönderna Pär Eric ”Peja” Nilsson, 64, och Filip Nilsson, 28, höll dock inte kärleken. Peja valde till slut Benita och de dejtade ett kortare tag. Filip valde först Lina men ångrade sig sedan och valde Ellinor.

Annons

Bonde-Backis otäcka olycka – fingertoppen är av

Backis och Evelina är som sagt förlovade. Ringarna består däremot inte av guld eller silver, utan istället har paret gått sin egna väg.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern”, skrev Evelina på Instagram.

Faktum är att det bokstavligt talat är ringar som ser ut som en bult och en mutter som får pryda Backis och Evelinas ringfingrar.

Många är ni som frågat vad jag har gjort med ena finger. För 12 år sedan fastnade jag i hitchen (där man kopplar vagnar efter traktorn) och fingertoppen gick av.”, förklarade Backis då.

BACKIS, EVELINA
Backis långfinger är av.

Bonde-Backis i otäck olycka: ”Trodde att jag skulle dö”

Men det är inte det enda traumatiska som Backis varit med om under årens lopp. För Hänt extra berättar han nu om en situation som gjorde att han trodde att livet var över för gott.

– Nu är det ett bra tag sedan – tio elva år sedan – när jag jobbade på en gård. Då blev jag omkullstångad av en tjur. Det kom så plötsligt, jag blev livrädd och trodde att jag skulle dö. ”Nu är min tid kommen”, tänkte jag.

Och vad hände?

– Det hände väl ingenting mer än att jag gjorde en frivolt i luften. Jag blev rädd och skärrad, jag grät för jag var rädd att dö. Jag skrek. Jag gav järnet därifrån när jag kom upp på fötterna.

FOTO: TV4

Annons