ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde-Backis i bilolycka – egna orden efter händelsen: “Skraj”

05 nov, 2022 
Mikael Backstulid
Bonde-Backis charmade både tittarna och brevskrivaren Evelina under sin medverkan i Bonde söker fru 2021.
I helgen var han med om en olycka.
Nu berättar han om händelsen för Hänt.
Annons
Evelina och Backis lycka över relationen till familjenBrand logo
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

Bonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, blev en av de omtalade bönderna som medverkade i fjolårets Bonde söker fru med hopp om att finna den stora kärleken.

Och tur var väl det! Kärlek uppstod under den intensiva sommaren och efter säsongens slut så var han och brevskrivaren Evelina, 34, upp över öronen förälskade i varandra och hon flyttade in på gården.

På deras respektive sociala medier uppdaterar de generöst om sin vardag tillsammans som sedan i höstas ser aningen annorlunda ut. Evelina har nämligen kommit in på en utbildning som ligger tre timmar bort från Backis gård.

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa Evelina när Hänt besökte paret på gården.

Parets förlovning – Backis friade på årsdagen

Sedan starten på parets kärleksresa har det alltså hänt mycket. De har redan under det första året tillsammans hunnit bli sambos och sedan särbos.

Annons

Men det stora steget att bli sambos är inte det enda paret har gått igenom. I somras på deras årsdag då de första gången träffade varandra så tog Backis mod till sig att gå ner på knä och friade till sin stora kärlek. Och det blev ett rungande ja!

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern”, skriver Evelina i ett inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, avslutar hon.

Backis egna ord om olyckan: ”Var lite skraj”

Under lördagen publicerade Backis ett inlägg på Instagram där han berättar att han varit med om en olycka med bilen. På bilden syns bilen stå halvt nere i diket.

Ibland blir det pannkaka när man möter en större bil än den man själv har och kanten på vägen brister när man håller åt sig. För att man möter den bilen i mitt körfält. Men allt gick bra till slut, med hjälp av 2 personer som stod på fotsteg och en dodgeram som drog” skriver Backis under bilden.

Lyckligtvis så verkar allt gått bra med både Backis och med bilen.

Ja det gjorde jag och inga skador på bilen. Men var lite skraj och vippa. Men det gick fint som synes!” skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons