ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Backis dystra besked – har gjort sig av med alla djuren

28 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Mikael ”Backis” Backstulid
Bonde-Backis och Evelina fann varandra i Bonde söker fru 2021 och kilar stadigt än idag.
Men ibland blir det svårt att få livspusslet att gå ihop.
Nu berättar Backis om ett tungt beslut kring djuren på gården.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Mikael ”Backis” Backstulid, 38, var en av de kärlekstörstande bönderna som deltog i Bonde söker fru 2021. Och kärlek fann han sannerligen när han föll pladask för Evelina, 35, som han kilar stadigt med än idag.

Backis fick inte bara sällskap av Evelina efter Bonde söker fru – han fick även hennes hund på köpet. Nu lever de lyckligt som förlovade tillsammans med hunden Ralf och katterna.

Bonde-Backis kärlekslycka med Evelina – så lever de idag

På ettårsdagen för deras första möte vid Sundbyholms slott gick Backis ned på knä och friade till Evelina, som svarade med ett rungande ja.

– Det är helt sjukt, och tiden går så fort. Vi har ju varit ihop i två år nu och det har bara varit en dans på rosor. Man trodde inte att man kunde må så här bra, säger Backis nu till Hänt.

Evelina håller just nu på att utbilda sig till hovslagare i Skara – tre timmars bilfärd från Backis. Det innebär att hon periodvis måste bo i Skara. Tack vare att utbildningen även har många praktiska moment kan Evelina dock även vara ganska mycket hemmavid, då hon har sin praktik i närheten av Backis gård.

Annons

– Man har ju telefon och FaceTime. Så man hörs ju ändå och skickar meddelanden att man tänker på varandra och sådär även om man inte sover ihop, säger Backis.

Bonde-Backis dystra besked – sa farväl till djuren

Men inte allt har varit frid och fröjd. När Hänt pratar med Backis har han även något tråkigt att avslöja. Han har nämligen tvingats göra sig av med alla sina djur.

– Jag har inga djur kvar. Jag har ett jobb där jag är anställd också, så då blev det väldigt tungrott att sköta jobbet och djuren också, berättar han och fortsätter:

– För jag börjar klockan sju på det jobbet och jobbar till 16, så då ska man göra ladugården först och sen jobba. Det gick ett par år och sedan orkade man inte, och då var man tvungen att fatta ett beslut liksom.

Det var i vintras som Backis tvingades fatta det tunga beslutet. Och avskedet från djuren råkade även infalla mitt i en högtid.

– Det var dagen före julafton som de kom och hämtade djuren. Så det var ju en trevlig julklapp, säger Backis skämtsamt.

Saknar du dem?

– Ja det gör jag, men grannarna runtomkring har ju djur och Evelina har häst. Så man får åka dit och gosa, säger Ralf och fortsätter:

– Och så har vi ju Ralf. Han finner sig i allt jag hittar på.

FOTO: TV4

Annons