TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Backis lycka med Evelina – familjens tillskott väcker känslor

04 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Backis och Evelina
Bonde-Backis och Evelina hittade varandra under Bonde söker fru 2021.
Nu visar han upp den stora familjelyckan tillsammans med flickvännen.
Annons
Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flyttenBrand logo
Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

En av storfavoriterna från förra årets säsong av Bonde söker fru 2021 är skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, som sökte till programmet för att hitta den stora kärleken.

Och visst gjorde han det! Backis fann kärleken i brevskrivaren Evelina och efter programmet har de kilat stadigt. Och snart har de sin första årsdag, hurra!

Backis och Evelinas vardag på gården

Tidigare i år tog paret det stora beslutet att bli sambor på heltid på Backis gård och för Hänt har Backis tidigare berättat om beslutet.

– Det var bådas. Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag. Hennes lägenhet är faktiskt redan uppsagd och avslutad, berättar Backis för Hänt.

In på gården har även en till familjemedlem flyttat, nämligen en liten hund. Och Backis har tidigare berättat för Hänt om parets familjeplaner.

Annons

– Jag ser mycket glädje och kärlek och många upptäcktsresor. Vi har pratat om att vandra och att åka till Cap Verde och Island. Barn ser jag också. Förhoppningsvis blir det så, men man vet ju aldrig. Det är ingen självklarhet att man kan få barn.

Evelinas hund flyttade in – nytillskottet väcker känslor: ”Sötnosen”

Med Evelina flyttade också hunden Ralf in och på Instagram visar Backis nu upp den stora glädjen, det var nyligen nämligen Ralfs födelsedag!

”Jag heter Ralf å fyllde 2 år igår. Å idag har jag busat med alla presenter så jag är jätte trött ..”, skriver Backis på sin Instagram och delar en video på när den fyrfotade familjemedlemmen tar en liten tupplur efter att ha lekt med sina födelsedagspresenter.

I kommentarsfältet trillar gratulationerna till Ralf in.

”Grattis till sötnosen”, skriver en följare och annan instämmer:

”Det tar hårt o fylla år.”

”Grattis i efterskott Ralf”, skriver en tredje.

Vad roligt att Ralf blev ordentligt firad på sin födelsedag!

FOTO: TV4

Annons