Blondinbella till attack: "Han är en rasistisk kvinnohatande man"

Blondinbella till attack: "Han är en rasistisk kvinnohatande man"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har inte mycket för den man som inom kort ska svära in presidenteden och bli världens mäktigaste man - Donald Trump.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, går hårt till attack mot Donald Trumps, 70, seger i det amerikanska valet. Igår lade hon upp en bild på sitt Instgramkonto där hon beskriver sina känslor om mannen som i januari blir världens mäktigaste man.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella kan inte sluta pilla efter intorkat snor i näsan

Under bilden går det att läsa:

KATASTROF. Hur kunde det bli såhär!? Trump är en rasistisk kvinnohatade man i mina ögon. Bygga mur mot Mexico, stoppa muslimer och ta bort rätten till abort. Det är hemskt. Vad är er känsla?

Premiär En shopoholics bekännelser

På sin blogg skriver Blondinbella vidare om sina tankar kring vad som sker i världen.

– Jag börjar som vanligt se längre och jag tror att denna våg med SD, Brexit och nu Trump har fått slå in som en politisk tsunami men inom några år kommer vi märka att de som utmanar etablissemanget som viktigaste fråga inte håller i längden. Och då kommer vi återgå till en mer stabil politik. Jag hoppas i alla fall. Trump kommer inte kunna ena ett land och med större splittringar kommer missnöjet att fortsätta och då vill man tillbaka till något som fungerar.

LÄS OCKSÅ: Blondinbellas klantiga bild – kan tvingas betala tusentals kronor

Foto: Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN