TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella kan inte sluta pilla efter intorkat snor i näsan

21 jun, 2016 
Lotta Hofström
Isabella "Blondinbella" Löwengrips make Odd Spångberg kallar henne numera för ap-mamman då hon gillar att gegga i sina barns näsor.
Annons

Isabella Löwengrip, 25, bloggar under namnet “Blondinbella“. Men kanske bör hon byta till pseudonymen “ap-mamman” istället.

– Jag är nog lite knäpp alltså, bloggar blondinen. Odd kallar mig för ap-mamman här hemma för att jag gillar att pilla på mina barns gegg. Alltifrån intorkat snor i näsan till skorv i hårbotten, skriver hon i bloggen.

Blondinbella fortsätter:

– Jag älskar det! Är det något fel på mig? Varför är det så härligt att pilla på? Jag blir genuint glad når jag hittar en skorv-bit i Sallys hårbotten som jag får bort. Snälla säg att de finns fler ap-mammor där ute!

Isabella “Blondinbella” Löwengrip med maken Odd Spångberg på ett event.

Och visst finns det fler ap-mammor där ute.

– Älskar att dra långa snorbusar ur min tvåmånaders näsa. Finns inget mer tillfredställande än när man har fått bort en riktigt jävlig en, kommenterar en läsare.

– När de närmar sig tonåren kan man muta dem så man får klämma bort pormaskar.., tipsar en annan.

Blondinbella bor med maken Odd Spångberg, 28, och barnen Sally, 1, och Gillis, 2, i en villa på Lidingö.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons