Blondinbella – skänker bort 50 000 kronor

Till detta går Isabella ”Blondinbella” Löwengrips pengar.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är 26 år och idag en riktig karriärskvinna med god ekonomi och har under åren tjänat mycket pengar. Bloggerskan är involverad i bolagen Löwengrip Care & Color, Flattered och Löwengrip Invest.

När hon under förra året sände live på Facebook, frågade en person vad bolagen omsätter, alltså hur mycket pengar de drar in. Blondinbella svarar då:

– Löwengrip Care & Color omsätter 30 miljoner i år. Flattered omsätter nästan 10 miljoner i år och Löwengrip invest omsätter 5 miljoner i år, sa hon enligt Modette.

Veckans Affärer presenterar, Näringslivet mäktigaste kvinnor, Stockholm, 2015-03-03

Blondinbellas bolag omsätter alltså 45 miljoner kronor i år.

Tvåbarnsmamma, 45 miljoner. Jättehäftigt“, säger hon vidare.

Vad gör då Blondinbella med sina pengar? Jo, bland annat skänker hon nu 50 000 kronor till UNICEF. Det skriver hon själv om på sin blogg.

– Vet ni, efter att Musikhjälpen fick in den fantastiska rekordsumman på 49 miljoner kronor (!) kände jag att min extrasumma fick gå till Aleppo. Hoppas att ni tycker att det var rätt beslut, skriver hon.

Via: blondinbella.se
Via: blondinbella.se

LÄS OCKSÅ: Blondinbellas klantiga bild – kan tvingas betala tusentals kronor

Hon fortsätter:

– Jag har alltid skänkt pengar. Jag har varit i relationer tidigare där jag har blivit ifrågasatt kring vissa större belopp men jag har alltid sett pengar som ett kretslopp, de kommer och går. Det värsta som finns är om summorna bara står stilla, då hjälper dom ingen. Varken på individ – eller samhällsnivå, bloggar Isabella.

https://www.instagram.com/p/BONZUi3AseA/?taken-by=blondinbella&hl=sv

Isabella skänker inte bara bort sina pengar. För ett halvår sedan köpte hon en ny Porsche till familjen. En exklusiv Panamera som gick loss på över en miljon.

Nyligen berättade Blondinbella i ett blogginlägg att hon även köpt sig en till bil – som julklapp till sin själv och familjen som består av maken Odd Spångberg, 28, sonen Gillis, 3, och dottern Sally, 1.

– Jag har faktiskt köpt en till bil till familjen i julklapp, den kommer från fabriken snart. Den är ett bra komplement till Panameran. Jag hör hur galet det låter när jag skriver. Det var inte det här livet jag hade under min uppväxt och ibland ger det mig ångest inför hur vi ska hantera allt inför Gillis och Sally. Men jag låter skuldkänslorna sättas på paus och tillåter mig själv att vara stolt över att jag har möjlighet, denna gång är det efter en bra aktieförsäljning.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella ryter ifrån: ”Sluta kommentera min vikt!”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!