Blondinbella hyllas efter bikinibilderna: "Jag är vacker med mjuk mage"

Blondinbella födde dottern Sally för tio veckor sedan. Nu visar hon upp mammakroppen i bikini – och hyllas av hundratals läsare.

Blondinbella, eller Isabella Löwengrip, som hon egentligen heter publicerade idag ett inlägg på sin blogg med rubriken “Vill ju bara bada”. Där visade 24-åringen upp sig i bikini och berättade hur otroligt trött hon är på all kroppshets – och då särskilt kring så kallade mammakroppar. Blondinbella och maken Odd Spångberg, 27, fick dottern Sally för tio veckor sedan – och hon skäms som tur är inte det minsta för att visa upp sina nya former.

– Jag har varit rätt restriktiv med att lägga upp bikinibilder på mig själv under semestern. Anledningen är att jag minns såväl när jag hamnade på löpsedeln och det stod att jag tjockmobbades för att jag hade en mjuk mage som jag inte la så stor energi vid, jag har alltid tyckt att jag är vacker med eller utan den.

Blondinbella födde dottern Sally för tio veckor sedan. Foto: Blondinbellas blogg

Blondinbella födde dottern Sally för tio veckor sedan. Foto: Blondinbellas blogg

Hon är inte det minsta bekymrad och känner ingen panik över det faktum att kroppen ser annorlunda ut.

– Just nu är magen ännu mjukare, brösten ännu tyngre och rumpan plattare. Det blir så och det gör ju ingenting. Det ordnar säkert till sig av sig själv eller med träning längre fram men det har liksom bara gått 10 veckor sedan förlossningen därför är det inget som står i fokus just nu eller på ett bra tag framöver.

Blondinbella är trött på alla kroppsideal och tycker sunt nog att hon är vacker som hon är. Foto: Blondinbellas blogg

Blondinbella är trött på alla kroppsideal och tycker sunt nog att hon är vacker som hon är. Foto: Blondinbellas blogg

Kommentarerna lät inte vänta på sig. Läsarna hyllar Blondinbella för hennes bilder. Här är ett axplock av kommentererna:

“Jag blir så glad när ja läser din blogg å de här inlägget speciellt! Så jäkla bra!! Va stolt över de våra kroppar går igenom vid en förlossning/graviditet istället!! Du är vackrare än någonsin Bella och de strålar av dig!”

“Bella du är så jäkla bra!!!!!!!!!!!!”

“Du är jättefin! Hade gjort varsomhelst för att få din kropp:)”

“Heja Bella!”

“Isabella, jag älskar dig. Jag verkligen älskar dig. <3”

Blondinbella och Odd Spångberg har varit ett par sedan 2012. De gifte sig i augusti 2013. Förutom dottern Sally har de sonen Gillis, 1.

Andra läser:

12 citat av Blondinbella vi bara vill glömma

Sveriges 8 snyggaste tjejer – här är sommarens hetaste kändisbrudar

10 fantastiska (och sjukt nasty) saker som pågår inuti dig just nu

Laila Bagges nya kille är yngre än bonussonen: ”Folk får tycka vad de vill”

SENASTE NYTT!