LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ödesbeskedet för Min mamma, din pappa – framtiden är oviss

19 jan, 2024 
Sigrid Åhs och Emil Bergers första kyss i programmet ”Min mamma din pappa”.
Linda Lindorff gjorde succé i våras med Min mamma, din pappa.
Men nu är TV4-programmets existens osäker och kanalen ger svar om en andra säsong.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snurrar till det totalt – hur många barn har egentligen Björn Kjellman?Brand logo
Snurrar till det totalt – hur många barn har egentligen Björn Kjellman?

TV4-programmet Min mamma, din pappa blev en snackis förra våren när ett gäng singelföräldrar flyttade in i Villa kärleksudden för att dejta.

De frånskilda föräldrarna hade dock ingen aning om att deras barn var involverade i programmet, eftersom de i hemlighet styrde sina föräldrars dejtingliv ett stenkast bort.

Det har länge funnits ett frågetecken kring programmet, och många undrar om det blir en fortsättning, trots att det hemliga spelet nu redan offentliggjorts. Men programledaren Linda Lindorff har dock varit hoppfull om en andra säsong.

Så verkar det dock inte bli.

Sigrid Åhs och Emil Bergers styrdes av sina barn i ”Min mamma din pappa”.

Blir det en andra säsong av Min mamma, din pappa?

Programmet finns nämligen inte med bland vårens premiärer som TV4 offentliggjort, och kanalen säger så här om en eventuell andra säsong av Min mamma, din pappa:

Annons

Vi återkommer när vi har något nytt att berätta om det formatet. Till våren ser vi fram emot nya säsonger av Bachelorette, Marko & Irma och Robinson”, skriver TV4 i ett sms till Hänt.

TV4 lägger ner populära program

Under hösten har TV4 gett besked att flera populära program läggs på is.

De program som hittills pausats är Talang, Biggest loser, Let’s dance, Wild kids, Parlamentet, Lotta på Liseberg och Karl Fredrik på Österlen.

– Vi måste skapa plats för helt nya program och då behöver vissa program slå tillbaka, har TV4:s kanaldirektör Fredrik Arefalk tidigare sagt till Aftonbladet.

FOTO: TV4/TT

Annons