ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blir det en säsong 2 av Min mamma, din pappa? Linda Lindorff svarar

10 maj, 2023 
Linda Lindorff
Den första säsongen av Min mamma, din pappa har nått sitt slut.
Kan det bli en andra säsong eller faller nu konceptet helt?
Nu berättar Linda Lindorff om framtiden för programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappaBrand logo
30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

Under våren har vi fått följa ett gäng singelföräldrar dejta i den nya tv-serien Min mamma, din pappa. Kvinnorna och männen som medverkar i programmet har blivit anmälda av sina barn och det är just barnens inspel som är den stora twisten.

Det visste föräldrarna om barnen i Min mamma, din pappa

Deltagarna som flyttat in på Villa kärleksudden har nämligen ingen aning om att deras barn är med och styr över deras dejtingliv. Emil Berger, 47, har tidigare berättat för Hänt om vad föräldrarna faktiskt visste.

– De ljög väldigt bra för oss. De hade sagt att barnen skulle bo på ett hotell, att de skulle få hitta på roliga saker som paintball och liknande. Sen skulle de dock ha dem som bollplank så det va därför de behövdes. De skulle rådfråga dem om vissa dejter och så där. Allt det här lät rimligt så ingen av oss trodde de skulle bo i något hus och övervaka oss. Det visste vi verkligen inte, sa då Emil.

Annons

Under säsongens gång har tittarna fått följa barnen som bott i ett hus bara en bit ifrån föräldrarna. I deras hus har flertal skärmar dygnet runt visat vad föräldrarna har för sig och de har även fått vara med och bestämma vem som ska dejta vem samt om de vill hjälpa eller själpa sina föräldrar under dejterna.

Kan det bli en säsong 2 av Min mamma, din pappa? Linda Lindoff reder ut

Men hur ser det egentligen ut med möjligheterna för att göra en till säsong eftersom programidén är att föräldrarna inte vet om att barnen styr? Jo enligt Linda Lindorff, 50, ska det inte vara några problem att fortsätta med konceptet även om hemligheten nu är ute.

Kommer ni att kunna spela in fler säsonger eller faller konceptet?

”Ja det kan man och bland annat Australien har redan gjort det. Det är lite som när Ex on the beach kör en säsong till - då vet ju alla att ja, exet kommer att dyka upp, här kommer föräldrarna veta att deras barn är med och guidar dom i jakten på kärleken”, skriver Linda Lindoff i ett meddelande till Hänt.

Om det blir någon mer säsong av programmet återstår att se då TV4 ännu inte valt att kommunicera något kring det.

Hänt har sökt TV4.

FOTO: TV4

Annons