LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus stora familjelycka – avslöjar namnvalet för nya hunden

21 mar, 2024 
Linn Seipel
christina sas björn ulvaeus
Björn Ulvaeus och Christina Sas har äntligen satt ett namn till familjen nytillskott.
Nu berättar Björn om betydelsen bakom namnvalet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjenBrand logo
Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen

Än har Björn Ulvaeus, 78, inga planer på att gå i pension. Tvärtom – framgångarna fortsätter att hagla på löpande band. ABBA är större än någonsin, och i vår kommer de enorma framgångarna att uppmärksammas lite särskilt. Den 6 april har det nämligen gått hela 50 år sedan gruppen med låten Waterloo vann Eurovision.

”Vi har redan tidiga planer på en tv-serie som involverar fans, en festival, samt ett teaterprojekt som kretsar kring Cyndis uppväxt – ett projekt som ligger henne varmt om hjärtat, och i vilket vi utforskar olika tekniska möjligheter för att skapa en unik upplevelse”, har Pophouse VD Per Sundin tidigare berättat för TT.

Annons

Men så Björn ligger verkligen inte på latsidan. Trots detta hinner han njuta av livet även på det privata planet. Nyligen var han iväg på en lyxresa till solen med sin kärlek Christina Sas, 49. Någon den annars privata mannen beskrev med tindrande ögon, när han gästade Bianca Ingrossos talkshow för ett tag sean.

– Hon är den tredje stora kärleken, sa han bland annat i programmet.

Björn Ulvaeus och Christina Sas lycka – nya pälsklingen har fått ett namn

För en dryg månad sedan gick paret ut med en annan härlig nyhet – de hade skaffat hund! Den lilla australieniska labradoodlen hade då inget namn, men nu – nästan en månad senare, har paret bestämt sig. Han ska heta Hansi – efter björns avlidne bandkollega och vän.

På sitt officiella Instagram-konto skriver han:

”Hansi 💙 Namngiven efter Björns älskade gamla vän och arbetskollega i banden Hootenanny Sinngers, Hansi Schwarz, som dog alldeles för ung och är djupt saknad.”

Till inlägget har han lagt in en låt från bandet, vilken många av följarna verkar uppskatta, likväl som hur söt den lilla hundvalpen är.

”Vilken söt hund och en sådan underbar låt, kära Björn”, skriver en.

”Så fint att ge hunden namnet efter Hansi, älskar Tiggaren från Luossa, vackert och fint av Björn.”, skriver en annan.

FOTO: Robert Eklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons