LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus och Christina Sas tillökning i familjen – stora lyckan

23 feb, 2024 
AvLeif Schulman
Tillökning i familjen för ABBA-Björn och Christina Sas.
En ”pälskling”, en liten hundvalp av rasen Australian labradoodle.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana om när hon jobbade ihop med Björn Ulvaeus: "Han är fantastisk"Brand logo
Kiana om när hon jobbade ihop med Björn Ulvaeus: "Han är fantastisk"

Björn Ulvaeus, 78, har en hektisk vår framför sig. I veckan är Mamma Mia- The Party tillbaka på Tyrol i Stockholm och 6 april firas ABBA över hela världen. Datumet markerar 50-årsdagen av Eurovision-segern i Brighton med Waterloo, startskottet för en exempellös karriär.

I år är ABBA större än någonsin. Samtidigt håller producenten Judy Craymer på att övertala Björn och Benny Andersson om att få göra en Mamma Mia 3-film. Förhandlingar pågår, fast ABBA-duon säger att det inte finns så många bra låtar kvar.

Annons

Björn Ulvaeus och Christinas nya familjemedlem

För att motverka alla de falska konton som dök upp i hans namn på Facebook och Instagram har Björn Ulvaeus startat ett eget officiellt konto på sociala medier.

Nyligen överraskade han sina 83 000 följare med att visa upp sin och kärasten Christina Sas nya kärlekslycka – en liten hundvalp, med ett citat från just ”Mamma Mia”.

”My, my, how can I resist you?” skrev Björn i sitt inlägg och avslutad med ”Happy Sunday from Stockholm”.

Valpen är en Australien labradoodle och fick många grattiskommentarer från följarna. Kattälskaren Niklas Strömstedt bidrog med en kattemoji.

FOTO: TT

Annons