LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus familjelycka med flickvännen Christina Sas

24 mar, 2023 
Björn Ulvaeus och Christina Sas
Trots att han är en av Sveriges kanske största artister håller ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus sitt privatliv för sig själv.
Men nu avslöjas nya familjelyckan med kärleken Christina Sas.
Även nya detaljer om deras relation!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina SasBrand logo
Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina Sas

Det var i fjolår som ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, gick ut med att han och ex-frun Lena Ulvaeus, 74, separerar efter hela 41 år tillsammans.

I ett gemensamt uttalande sa ex-paret då:

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”.

Skilsmässan offentliggjordes i februari 2022, och kort därefter hade Björn träffat en ny kärlek, Christina Sas, 50.

Björn Ulvaeus och nya kärleken Christina Sas

Relationen mellan de två kunde Hänt avslöja när Björn, till mångas förvåning, dök upp på röda mattan tillsammans med Christina i somras.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa han då.

I skrivande stund har det gått närmare åtta månader sedan paret visade upp sin relation. Björn och 24 år yngre Christina bor idag tillsammans i en stor lägenhet på Östermalm, på hela 252 kvadratmeter.

Annons

Världsstjärnan som har en vana av att hålla sitt privatliv för sig själv har sedan offentliggörandet inte visat upp nya flickvännen speciellt mycket, främst har vi fått se de på olika röda mattor ihop. Men nu avslöjas Björns nya familjelycka.

Björn Ulvaeus familjelycka med Christina Sas – detaljerna avslöjas

På torsdagen den 23 mars genomfördes inspelningen av det tredje avsnittet i säsong två av Bianca Ingrossos egna talkshow Bianca. Där gästade bland andra internationella skådespelarna Jennifer Anniston och Adam Sandler.

Bland gästlistan befann sig även Björn. Men när Björn satt i soffan och pratade med Bianca vinklades kamerorna till publiken, för där satt nämligen två bekanta ansikten till artisten.

Björn Ulvaeus flickvän Christina Sas, och hans barnbarn vid inspelning av Bianca Ingrossos talkshow Bianca
Björn Ulvaeus flickvän Christina Sas, och hans barnbarn på inspelning av Bianca Ingrossos talkshow Bianca.

Det var flickvännen Christina och Björns barnbarn Edith som var på plats och stöttade. Edith är ett stort fan av Bianca och hon fick även ta en selfie med programledaren.

Under Björns intervju med Bianca kunde han även berätta detaljer om hur han och Christina träffades första gången.

– Vi träffades på ett tv-program i Tyskland, sa Björn.

Ahaa och föll pladask eller?
, frågade Bianca.

– Ja det kan man säga, i alla fall jag.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons