LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus lyxsemester med Christina Sas: ”Är så lycklig”

12 jan, 2024 
AvLeif Schulman
Efter ännu ett rekordår med ABBA har Björn Ulvaeus och kärleken Christina Sas varit på en hemlig lyxresa med sol, bad och dyk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina SasBrand logo
Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina Sas

Björn Ulvaeus, 77, och hans nya kärlek Christina Sas, 49, har varit på underbar lyxresa till solen, värmen och stranden. På sitt Instagramkonto lade ABBA-Björn ut en filmsnutt från resan till tonerna av ABBA:s Happy Hawaii (som senare fick ny text och då heter Why Did It Have To Be me).

”God Jul till er alla från Björn (som är lycklig, men inte på Hawaii)”, skrev han till filmen.

Här kan hans följare se den aktiva Björn (ligga i solstol är inget för honom) promenera på stranden, cykla, paddla kajak och förbereda sig för scuba diving.

Danskfödda Christina syns inte i filmen, så vi utgår ifrån att hon är den som filmat Björn i alla situationer. Var paret tillbringat sin ledighet framgår inte, men Maldiverna eller Mauritius är en gissning.

Annons

Björn Ulvaeus rekordår med ABBA

Björn kan se tillbaka på ännu ett rekordår för ABBA. Deras Voyage-show i London går för utsålda hus och har blivit en stor faktor för Londons turistnäring.

”Guess I´ve been working a little too hard. Need a vacation, I´ll send you a card”, sjunger ABBA i låten som ledsagar filmsnutten.

Allt talar för att 2024 blir ett minst lika framgångsrikt år för Björn och ABBA. I år firar man ju som bekant 50 år sedan det internationella genombrottet med Eurovisionssegern med Waterloo i Brighton 1974.

I Malmö hålls årets ESC-final och det spekuleras i hur de fyra i ABBA kan tänkas dyka upp den kvällen. Men utgå ifrån att de kommer att uppmärksammas även då.

”I can imagine the beach and the sand. Walking with someone and holding his hand”, sjunger ABBA vidare i låten där Björn skaldat:

”I´m making no plans. But I believe love gives me a second chance.”

Lycklig i solen. Hand i hand med sin Christina.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons