ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Skifs om sitt okända förflutna med Lotta Engberg – nu avslöjas det

04 okt, 2023 
Björn Skifs och Lotta Engerg
Björn Skifs och Lotta Engberg har känt varandra sedan lång tid tillbaka.
Nu berättar Björn för Hänt om en del av deras förflutna som nog alla inte känner till.
– Det har vi gjort, till och från i många år, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”Brand logo
Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”

Björn Skifs, 76, är sedan 1988 gift med kärleken Pernilla Skifs, 58. Makarna träffades på Cirkus i Stockholm två år tidigare och kärlek uppstod vid första ögonkastet. Än idag är paret lyckliga och det är just med Pernilla som Björn gillar att tillbringa sin tid allra mest.

– Det är fantastiskt. Det är en trygghet verkligen, som är svår att värdera nog. Att ha en käraste som samtidigt är ens bästa vän, som man kan lita på i alla väder. Man växer ihop och det är fantastiskt verkligen, har han tidigare sagt till Hänt.

Björn Skifs om sitt okända förflutna med Lotta Engberg: ”På den tiden”

Men då och då ger sig Björn såklart iväg på andra äventyr. I somras fick vi bland se honom på Lisebergsscenen hos Lotta Engberg, 60, i Lotta på Liseberg. När Hänt når Björn i nutid berättar han om sommaren, som varit lugn och härlig. Björn har nämligen unnat sig en hel del ledighet.

Annons

– Jag har nog mest försökt att ha sommarlov faktiskt. Vi har pysslat lite med föreställningen som vi ska köra igen så den passar i Malmö, så det är lite ändringar i snack och så där.

Men det blev som tidigare nämt även en tur till Göteborg och Lotta.

– Det var som vanligt, det var jättetrevligt. Det är kanonkul att vara där och Lotta är kanon, publiken också för den delen så det var bara trevligt, säger Björn.

Hur ser din och Lottas relation ut, har ni arbetat något ihop?

– Ja, det har vi gjort, till och från i många år. På den tiden när hon tog jobb som körtjej på inspelningar då har man setts.

Så hon har körat bakom dig?

– Ja på plattor har hon varit med.

Lotta Engbergs kamp – fick tjata sig till Björn Skifs

Att Björn skulle gästa Lottas allsång var denna gångne självklart men vid ett tidigare tillfälle fick programledaren kämpa hårt. Hon har nämligen berättat att det tog hela 10 år innan hon fick med honom i programmet första gången.

– Björn sköt upp det varje år och det har jag bevis på eftersom jag sparat alla sms, har Lotta Engberg tidigare sagt till GT.

Lotta valde sedan att behålla alla sms i hopp om att han en dag skulle ändra sig. Något som han senare gjorde. 2013 var lyckan framme och Björn entrade äntligen allsångscenen på Liseberg.

FOTO: TT

Annons