LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Björn och Patricia Borg visar upp sitt lyxliv i Thailand

07 jan, 2022 
PATRICIA BORG, BJÖRN BORG
Björn Borg och hustrun Patricia Borg är ofta på resande fot. Efter flera veckor på Kap verde har de nu landat i Thailand. Nu visar de upp de nya bilderna från det härliga lyxlivet!
Annons
Allt om Björn BorgBrand logo
Allt om Björn Borg

Björn Borg, 65, är en av världens främsta tennisspelare genom tiderna och under årens lopp har han både vunnit stora mästerskap och lanserat sitt eget klädmärke.

De senaste 19 åren har Björn haft hustrun Patricia Borg, 52, vid sidan av den framgångsrika karriären. De har sonen Leo Borg, 19, tillsammans och nu för tiden är det han som står för tennis-spelandet i familjen.

Faktum är att Leo är, precis som sin pappa, en riktig fena på tennis och under förra året spelade han bland annat juniorturneringen i Wimbledon. Det hela gick som på räls och Leo kammade hem segern! Det var Leos första Wimbledonseger och han vann mot serben Marko Topo med 2-1 i set.

Björn och Patricia Borgs lyxliv – umgås med Hollywoodstjärnor

När Leo spelade Wimbledon var självklart pappa Björn och mamma Patricia på plats och tittade på honom. Men det var inte den enda publiken, de kunde nämligen visa upp sin status inom lyx genom att umgås bland Hollywoods kändiselit.

Annons

I en videohälsning på Instagram visade paret Borg upp när de minglade med ingen mindre än Bradley Cooper, 47! Den amerikanska superskådisen har man kunnat se i filmer som bland annat A star is born och Baksmällan.

– Heja Leo!, sa de alla tre i kör i hälsningen.

Den senaste tiden har Björn och Patricia lämnat kalla och gråa Sverige för en lite ljusare tillvaro på exotiska ön Kap verde. Paradisöarna utanför Afrikas västkust har blivit som ett andra hem för dem och nyligen visade de upp att de var på på plats i den lyxiga miljön.

”Finally back to our second home!”, skrev paret på sitt gemensamma Instagram-konto.

Björn och Patricia Borgs nya semesterbilder

Efter en tid i paradiset bar det hem en sväng till Sverige, men nu har paret lämnat landet igen. Nu styrde de istället skutan österut och landade i Thailand, närmare bestämt populära Phuket.

Annons

Nu visar paret upp nya bilder som visar hur lyxigt de har det och det ser definitivt varmt och härligt ut! Till bilden skriver de:

”Med de magiska solnedgångarna i Phuket, Thailand. Vi ville bara önska er ett superbra 2022, må detta år bli "the one"!”

Paret har även taggat hotellet Katathani Phuket Beach Resort, som troligtvis är resorten som paret bor på. Så här ser det ut på det lyxiga hotellet.

FOTO: TT, ABEL / BACKGRID UK / TT

Annons