LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Björn Gustafssons nya barnbesked med kärleken Alba August

09 nov, 2020 
Björn Gustafsson.
Björn Gustafsson har funnit kärleken i flickvännen Alba August.
Nu delar han med sig av parets framtidsplaner – och ger sin syn på att skaffa barn.
– Det är först det senaste året eller två som jag ser mig som en familjeman, säger han i Aftonbladet.
Annons
Antingen eller med Martin StenmarckBrand logo
Antingen eller med Martin Stenmarck

Björn Gustafsson, 34, slog igenom över en natt för tolv år sedan när han charmade hela svenska folket med sina mellanakter i Melodifestivalen 2008. Flera kommer säkert än idag ihåg hans låt tillägnad Carina Berg.

Men efter hans enorma succé försvann Björn Gustafsson plötsligt från rampljuset. Det ständiga förfrågningarna om att vara med i filmer och tv-program blev för mycket och han har tidigare berättat att han tillslut bara föll ihop och hans föräldrar fick ta honom till psykakuten. Efter det beslöt Björn Gustafsson sig för att flytta till Los Angeles under en period.

Efter sin timeout från rampljuset är Björn Gustafsson tillbaka på banan igen och har synts i allt från olika serier till filmer och på galor. Han han bland annat medverkat i Historieätarna, serien Kontoret och filmerna Kronjuvelerna, Spy och i Unga Astrid.

Det var när han spelade in filmen Unga Astrid som han fann kärleken i motskådespelerskan Alba August och på Guldbaggegalan 2019 visade paret upp sig för första gången tillsammans hand i hand.

Annons

– Man vill ju ha någon att uppleva allt med och vi är två ensamma själar som har funnit varandra, sa Alba August då till Expressen.

Björn Gustafssons barntankar

Paret har också berättat att de flyttat in i en gemensam lägenhet i Stockholm. De är också aktuella med ett nytt projekt ihop. De spelar nämligen båda två i Erik ”Jerka” Johanssons kommande tv-serie. I serien spelar de just ett par, något som Björn Gustafsson ser som positivt.

– Det gick faktiskt svinbra. Det var väldigt lätt att det var hon. Vi är ju ett par i serien så det var inte så mycket vi behövde spela på det sättet. Det var intressant, vi kommer från så olika håll, det var intressant att se hennes sätt att jobba. Vi möts i en gemensam värld som inte är vårt privata liv. Vi är inte så alls privat, men det var intressant och lärorikt för min del att vara med om det här, säger han till Aftonbladet.

I serien spelar Björn Gustafsson och Alba August ett par som försöker skaffa barn och han berättar att det är under det senaste året han har börjat tänka i de banorna.

Annons

– Jag gillar barn, men jag har nog alltid tänkt att det är som med båtar, jag vill gärna ha en kompis som har båt, men jag vill inte äga någon själv. Det är först det senaste året eller två som jag ser mig som en familjeman. Jag tänker att jag ska ha barn, men jag funderar inte på när, men jag gillar barn. Nu har också många kompisar i min närhet fått barn så nu blir det mer biologiskt så att man tänker på det, säger han till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons