Bingo Rimérs framtidsbeslut – lämnar Stockholm: ”Mer tid i Jämtland”

Bingo Rimér vill flytta från Stockholm.

Bingo Rimér har fått nog av det stressiga livet i storstaden.
På Instagram berättar han nu att han vill göra en förändring i sitt liv och vill tillbaka till sina rötter i Jämtland.
”Jag vill spendera mer tid i Jämtland. Vara nära mina rötter. Spendera mer tid i naturen och mindre tid i bilköer”, skriver han i inlägget.
Slå på ljud

SFotografen Bingo Rimér, 45, lever ett hektiskt liv i Stockholm och delar ofta med sig av sin vardag med jobb, fester och ett stort umgänge till sina följare på Instagram.

Som om inte det vore nog har fotografen också en stor familj som han ofta visar upp på sociala medier. Tillsammans med exfrun och entreprenören Katrin Zytomierska, 42, har Bingo Rimér sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6 och man ser ofta att alla fyra umgås tätt tillsammans. Detta då ex-paret idag är goda vänner och umgås privat samt arbetar tillsammans med den framgångsrika podcasten Relationspodden.

Bingo Rimér har också dottern Nova Rimér, 17, som han har tillsammans med exet Erika Moen

Bingo Rimér: Jag är klar med Stockholm

Bingo Rimér är en aktiv person och av hans sociala medier att döma så uppskattar fotografen bland annat att resa. Tidigare i september var och tillsammans med systrarna Hannah och Magdalena Graaf i Härjedalen på äventyr. På fotografen Instagram kan man se att de bland annat red på hästar i naturen.

Och Bingo Rimér verkar verkligen uppskatta både naturen och norra delen av Sverige. Nu berättar han nämligen på Instagram att han till och med kommer göra en livsändring och bege sig uppåt i landet.

”Jag planerar en stor förändring i mitt liv och en av de största anledningarna till detta är att jag känner mig faktiskt lite klar här i Stockholm. Det kommer såklart ta tid att skjuta ut sig och barnen är ju djupt rotade i storstan och trivs väldigt bra med livet här. Men jag vill spendera mer tid i Jämtland. Vara nära mina rötter. Spendera mer tid i naturen och mindre tid i bilköer runt Slussen. Det är lite lustigt hur man helt kan ändra inställning i livet när man mognar och blir äldre”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Fotografens livsbeslut

Bingo Rimér skriver också att han tidigare haft en längtan ut i världen och rest runt en hel del, men att han på senare år och i och med att han fått barn tycker att det har blivit oviktigt.

”Nu är dom tankarna som bortblåsta. Nu vill jag bara åka hem till Jämtland och lägga grunden för en framtid där. Jag åker upp på fredag och i helgen ska jag sätta vårt första spadtag i ett projekt som kommer bli mitt största och viktigaste projekt någonsin i den kommun som jag känner kommer bli den plats där jag vill spendera större delen av andra halvlek i livet”, skriver han och fortsätter:

”Andra halvlek börjar på måndag och målet är att skapa en plats i naturen för träning, hälsa och gemenskap. Så långt ifrån allt elände och kaos i USA som du kan tänka dig. Jämtland är framtiden för mig”.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

LÄS ÄVEN: Bingo Rimér och Paradise Hotel-Lisa Sidén avslöjar okända relationen

LÄS ÄVEN: Bingo Rimérs nya semesterbilder med Hannah och Magdalena Graaf

SENASTE NYTT!