Bingo Rimérs oro efter nya kärleksbeslutet: ”Jobbig känsla”

Bingo Rimér
Bingo Rimér är en av de kända svenska profiler som under hösten kommer att dejta i direktsändning i Viafrees nya program Live date. Nu avslöjar Bingo att han börjar bli rejält nervös.
Annons

Det var fyra år sedan fotografen Bingo Rimér, 44, och entreprenören Katrin Zytomierska, 41, gick skilda vägar. Under sina sex år ihop fick de barnen Ringo, 8, och Rambo, 5. Trots att Bingo och Katrin inte längre är ett par är de fortfarande goda vänner och umgås flitigt. De har även podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans.

Efter separationen fann Katrin kärleken på nytt i Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 2, med. Men även den relationen tog slut och förra året var uppbrottet ett faktum.

Annons
Annons

Bingo Rimér däremot har inte haft en offentlig relation sedan uppbrottet från Katrin Zytomierska. Men det verkar som att fotografen nu är sugen på att hitta kärleken igen eftersom vi höst kommer att få se honom i Viafrees Live date, vilket är en dejtingsåpa där kända profiler dejta i direktsänd tv.

Annons

Bingo Rimér hyllar ex-hustrun Katrin Zytomierska

I ett nytt inlägg på Instagram skriver Bingo Rimér om sina känslor inför att ställa upp i programmet.

”Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Jag har en lite små jobbig känsla av att en riktigt, riktigt bra tjej för mig. Kanske min blivande fru och livskamrat. Tänk om hon inte vill gå på dejt med mig i direktsänd-tv? Betyder det då att hon inte är rätt för mig. Eller betyder det att jag är fel för henne”, undrar Bingo.

Annons

Bingo Rimér är orolig att den rätta personen inte ska dyka upp och väljer därför att dela med sig av ett par bilder på sig själv som han tycker visar fler sidor av honom. Han passar även på att hylla personen som tog bilderna, nämligen ex-hustrun Katrin Zytomierska.

”Här är två bilder som min förtjusande exfru Katrin tog på mig idag. Jag tycker det känns skönt att hon stöttar mig i ”den vilda jakten” på den rätta”, skriver Bingo Rimér.

I kommentarsfältet skriver nu flera personer att de hade kunnat tänka sig att dejta Bingo Rimér.

View this post on Instagram

Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Jag har en lite små jobbig känsla av att en riktigt, riktigt bra tjej för mig. Kanske min blivande fru och livskamrat. Tänk om hon inte vill gå på dejt med mig i direktsänd-tv? Betyder det då att hon inte är rätt för mig. Eller betyder det att jag är fel för henne. Jag vågar ju sitta där i LiveDate.tv Betyder det att jag måste träffa någon som vågar samma sak?. Tror ni att jag behöver vara orolig för att någon som kanske hade varit en ”match made in heaven” inte dyker upp? Jag tänker att jag därför kanske måste försöka visa fler sidor av mig själv. För att verkligen peppa alla blivande fruar att våga träffa mig. I direktsändning på @viafreesverige Här är två bilder som min förtjusande exfru Katrin tog på mig idag. Jag tycker det känns skönt att hon stöttar mig i ”den vilda jakten” på den rätta. Första bilden är en helt ny outfit som jag köpte igår på @voltfashion_com Lite roligt att Katrin tyckte att mocca-jackan va ganska ful. Men hon den där supersnygga tjejen som jobbade i repan hos @heatbysophialie tyckte den va såååååå rätt. haha. hon va runt 25 år YEEESS 🥰. Så ni fattar ju vem jag lyssnar på når det gäller ”fashion” va? 🙉🤣. Bild nummer två är från IR-bastun idag hos @heatbysophialie Det var så skönt och vi poddade samtidigt jag och guuuuummman. Fashionfotograf: @katrinzytomierska Nu är jag i Göteborg för den som är sugen på lite rajtan tajtan. @hotelbellora #rajtantajtan #bingorimer #tindergold

A post shared by Bingo Rimér (@bingorimer) on

Annons

FOTO: Jessica Gow/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…