LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingo Rimérs dotter Novas vädjan – efter umgänget med Julia Franzén

18 nov, 2020 
Julia Franzén, Bingo Rimér och Nova Rimér
Bingo Rimér befinner sig just nu i Marbella och hälsar på sin nyfunna kärlek Julia Franzén.
Bingos dotter Nova Rimér har starkt inflytande på sin pappa och nu ber hon honom om en stor sak.
Annons
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo RimérBrand logo
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér

Det var efter att Julia Franzén, 30, la upp en bild på sin Instagram story där hon skrev att hon kunde tänka sig att dejta Bingo Rimér, 45, som paret valde att träffas. Redan efter deras första möte märkte de att de klickade och det hela ledde till att Julia spenderade en helg hos Bingo, innan hon tog sitt pick och pack och flyttade ner till Marbella.

Kort efter det åkte Bingo Rimér och hans söner Ringo, 10, Rambo, 7, och bonussonen Falke, 3, ner till den spanska semesterorten för att spendera höstlovet där. Då fick Julia träffa barnen och de tyckte väldigt mycket om henne. Det var även då som de la upp kyss-bilden som bekräftade deras kärleksrelation.

Exakt hur deras relation utvecklats fram till idag håller de för sig själva men Julia har varit öppen om att hon vill skaffa barn snart.

Dottern Novas hårda krav på Bingo angående syskon

Att skaffa fler barn är något som Bingo sedan reflekterade över till en bild på Ringo och Rambo på sin Instagram.

Annons

”Asså dessa två pojkar.. Först kom Nova. En helt underbar liten ängel. Sen kom Ringo och Rambo. Så coola killar och så fina tillsammans när dom inte krigar. Sen när man inte trodde det var möjligt att få finare ungar. Då kommer Falke. Som är den mest perfekta av dom alla. Men sen då. Vågar jag skaffa mer barn i framtiden?”, skrev Bingo då.

Nova Rimér och Bingo Rimér.

En person som hade en åsikt om Bingos barnplaner var hans dotter Nova, 17. Hon har nämligen gjort det klart för sin pappa att hon inte vill ha några fler syskon, även om Bingo inleder en ny relation. Det var under en middag som Nova uttryckte sitt krav på honom.

”Vi pratar om min dejt Julia ”Hon verkar vara en helt fantastisk tjej och väldigt söt. Men inga fler barn!!” säger Nova och spänner blicken i mig”, skrev Bingo då på Instagram.

Annons

Novas vädjan till pappa Bingo

Men nu kommer ytterligare ett råd från dottern Nova. Bingo har lagt upp en bild på Instagram där han poserar utanför ett hus som heter Casa-Nova och taggat sin dotter i inlägget.

När Bingo la upp bilden var hans tanke troligtvis i syfte om att hylla sin dotter eftersom han skrev ”My precious” följt av ett hjärta. Men budskapet verkade inte riktigt gå hem för nu vädjar Nova om att han istället ska komma hem.

”Kom hem!”, skriver hon i en kommentar.

Bingo som lyssnar väldigt mycket på sin dotter verkade ta till sig av kommentaren och svarade snabbt:

”Kommer!”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons