Bingo Rimér avslöjar sin nya diagnos: "Är lite chockad"

Bingo Rimér har gjort en utredning för att se om han har adhd. Nu berättar han själv öppet om undersökningarna. "Är lite chockad trots att jag någonstans inombords visste detta redan", skriver han på Instagram.

Bingo Rimér, 41, har gjort en utredning för adhd. I ett inlägg på sitt Instagram-konto berättar fotografen och podd-profilen att han nu har genomgått flera tester och svarat på frågor, och efter det misstänker att han kan ha diagnosen.

”Jag har nog adhd. Kom precis ut från en mottagning efter fyra timmar. Har gjort flera tester och svarat på massor av frågor. Otroligt spännande och samtidigt lite omtumlande. Ska nu genomgå en stor utredning och välja en medicin som passar mig”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Katrins varning efter dyra missen på sonens telefon

Trots att Bingo Rimér skriver att han länge har känt på sig att det är adhd han har, så är han ändå omtumlad efter att ha genomgått alla undersökningarna. Samtidigt hoppas han nu på att få hjälp att må bättre och förstå sig själv mer.

”Är lite chockad trots att jag någonstans inombords visste detta redan. Känner mig dock väldigt glad och ser detta som en otroligt möjlighet för min personliga utveckling. Samt min förmåga att nu bli den bästa versionen av mig själv inför mina barn och min familj och alla i min omgivning”, skriver han och fortsätter:

”Och inför er som följer mig här. Ska berätta alla detaljer sen måste bara landa i detta nu.”

https://www.instagram.com/p/BUKiaO1lhU8/?taken-by=bingorimer

Bingo Rimér är långt ifrån den enda svenska kändisen som har adhd. Artisten och bloggaren  Viktor Frisk, 22, har bland annat skrivit en bok om sin adhd med titeln ”Min superkraft” och också kändisar som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, Samir Badran, 26, och Cissi Wallin, 32, har berättat att de har diagnosen.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Katrin Z:s val av namn på bebisen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!