TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bindefeld avslöjar hemliga bebismamman: "Tät kontakt"

27 apr, 2017 
Malin Ljung
Nu öppnar Micael Bindefeld upp om den hemliga surrogatmamman till sonen Simeon.
Annons

Festfixaren och tv-profilen Micael Bindefeld har fullt upp. Förutom att arrangera högklassiga kändisfester är han högst involverad i nya säsongen av “Fest hos Bindefeld“. Men det absolut viktigaste jobbet har han på hemmaplan – som pappa åt lilla sonen Simeon.

Det var i augusti förra året som han släppte kärleksbomben att han och maken Nicklas Sigurdsson hade blivit pappor. Simeon föddes den 31 juli och hans ankomst överraskade även parets vänner. Micael och Nicklas hade nämligen valt att hålla det blivande nytillskottet hemligt, bara de närmaste familjemedlemmarna hade fått veta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vet du, vi har hållit på med det här i över 4 års tid, så jag har tränat upp det där att hålla det för mig själv. Det var min och min man Nicklas eget, vi ville ha det så tills det var klart, säger Micael Bindefeld i en tidigare intervju med Aftonbladet.

Nu öppnar han upp i en ny intervju med tidningen om hur han dolde sin hemlighet under inspelningen av nya “Fest hos Bindefeld” som låg tajt i det med den beräknade födseln. Bara tre dagar efter inspelningen flög han över till USA med Nicklas, och ytterligare en vecka senare föddes Simeon. Hittills har Bindefeld varit hemlighetsfull kring detaljerna, men nu avslöjar han att de använt sig av en surrogatmamma och var delaktiga i graviditeten – trots avståndet.

Annons

– Simon föddes ju i Arizona. Jag kunde inte göra annat. Vi skypade med surrogatmamman varje dag och hade tät kontakt, säger han.

Första tiden som småbarnspappa har tagit honom med storm. Det verkar onekligen som att lille Simeon är en go liten kille.

– Simeon är fruktansvärt gullig och väldigt lätt att ha att göra med. Han sover på nätterna, jag har ingenting att klaga på överhuvudtaget. Det är en lycklig period i livet.

“Fest hos Bindefeld” har premiär den 4 maj på Kanal 5. 

FOTO: Ibl

Annons