Micael Bindefeld har gift sig: "Vi är väldigt lyckliga"

Efter 20 år ihop gifte sig Micael Bindefeld med kärleken Nicklas i helgen. Och anledningen att giftermålet skedde nu beror på att de precis blivit föräldrar.

Festfixaren Micael Bindefeld, 56, har gift sig med Nicklas Sigurdsson, 47.  Micael delar med sig av giftaslyckan på Instagram där han skriver:

Efter 20 år tillsammans bestämde vi oss för att gifta oss och överraska vår son Simeon och alla våra vänner med en bröllopsfest – precis så vi gillar att festa… Förmodligen den bästa festen någonsin, om du frågar oss. Vi är väldigt lyckliga och väldigt trötta…

Efter att ha hållit sin relation hemlig i 20 år berättar festfixaren i en intervju med DI Weekend:

– Vi känner oss nödgade. Under alla år har jag dragit en stenhård gräns mellan mitt offentliga liv och mitt privatliv. Jag har aldrig pratat om mitt privatliv i medierna. Men nu blir vi föräldrar, och vi ska även gifta oss så småningom. Sådant blir ju offentligt hur man än gör. Därför vill jag förekomma alla frågor och eventuellt skvaller och berätta själv, säger Micael Bindefeld i intervjun.

Där berättar han också att paret inte haft några som helst planer på att gifta sig, men nu kommer tvingas göra det för att den av dem som inte är biologisk pappa till sonen ska få adoptera:

– Vi hade inte gift oss om det inte varit för den legala aspekten att vi båda ska bli föräldrar. Det kanske låter lite osexigt, men så är det. Vi har aldrig haft något behov av att gifta oss.

Sonen Simeon Bindefeld föddes den 31 juli, av en surrogatmamma i USA. Vem som är biologisk pappa vill Bindefeld inte avslöja, inte heller kostnaden för surrogatmödraskapet.

LÄS OCKSÅ: Micael Bindefeld har blivit pappa

Foto: Instagram

Senaste nytt