TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför höll Bindefeld sonen hemlig för vännerna

12 jan, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Micael Bindefeld visste att han skulle bli pappa. Men han sa inte ett ord ens till sina närmaste vänner. " Jag skulle ha barn tio dagar senare och ingen visste nånting", säger han till Aftonbladet.
Annons

Festfixaren och tv-profilen Micael Bindefeld, 57, skulle bli pappa tio dagar efter inspelningarna av “Fest hos Bindefeld”. Men vännerna och kollegorna visste ingenting, festfixaren berättar för Aftonbladet att han höll det hemligt.

– Det var en hög press, vi gjorde allting på två veckor, det var otroligt tajt och det är nästan så att man kan säga att jag var höggravid, jag skulle ha barn tio dagar senare och ingen visste nånting, säger han till tidningen.

Med under inspelningarna fanns Sofia Wistam, 50, och Pernilla Wahlgren, 49, som varit vänner med festfixaren sedan 80-talet. Men inte ens de hade en aning om Bindefelds kommande bebisnyhet.

Nu berättar Bindefeld att han och maken Nicklas Sigurdsson bara berättat om att de gick i väntans tider för sina familjer. I övrigt höll de det inom sig, trots att tankarna ständigt gick till det ofödda barnet.

– Vet du, vi har hållit på med det här i över 4 års tid, så jag har tränat upp det där att hålla det för mig själv. Det var min och min man Nicklas eget, vi ville ha det så tills det var klart, säger han.

Micael Bindefeld och Nicklas Sigurdsson välkomnade sonen Simeon den 31 juli. I slutet av september överraskade paret sina vänner under festfixarens födelsedagskalas med en bröllopsceremoni.

 

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons