LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bill Skarsgårds beslut – flyttar ihop med kändisdottern

12 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Filmaktuella Bill Skarsgård har tillbringat många år i USA. Men nu är svenska stjärnan på väg hemåt. – Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm, säger Bill i podcasten "Värvet".
Annons

Imorgon har den efterlängtade skräckfilmen “It” premiär på svenska biografer. Bill Skarsgård, 27, spelar den onde clownen Pennywise och har redan sagt att han tror att han kommer att traumatisera barn med sin rolltolkning.

I och med den extremt uppmärksammade rollen har strålkastarljuset riktats mot Bill Skarsgård och framtiden ser ljus ut för det svenska stjärnskottet.

Bill har bott och arbetat i USA sedan han som 21-årig fick huvudrollen i skräckserien “Hemlock Grove“. Men trots alla år i Hollywood har han inte fått något riktigt hem där.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nu verkar det som att Bill är på väg hem till Stockholm.

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer att bo i den lägenheten så mycket, säger Bill Skarsgård i podcasten “Värvet“. Han fortsätter:

– Jag äger ingenting just nu och har i princip aldrig riktigt ägt någonting heller, så jag känner att det är dags att köpa någonting. Och Stockholm kommer alltid att vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans eller vad det än är, jag kommer ju hem till Stockholm fortfarande.

Annons

Bill Skarsgårds flickvän heter Alida Morberg, 32, och är dotter till tv-kocken Per Morberg. Alida jobbar också som skådespelare och har gjort roller i bland annat ”Gangster” och “Sensoria“.

“It” har svensk premiär på bio imorgon, tisdag. Men redan nu kan biobesökarna se Bill Skarsgård på vita duken. I spionthrillern”Atomic Blonde” spelar han “en tysk buse som får shit done”, har Bill berättat för Café.

Foto: IBL

Annons