Bill Skarsgårds beslut – flyttar ihop med kändisdottern

Filmaktuella Bill Skarsgård har tillbringat många år i USA. Men nu är svenska stjärnan på väg hemåt. – Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm, säger Bill i podcasten "Värvet".

Imorgon har den efterlängtade skräckfilmen “It” premiär på svenska biografer. Bill Skarsgård, 27, spelar den onde clownen Pennywise och har redan sagt att han tror att han kommer att traumatisera barn med sin rolltolkning.

I och med den extremt uppmärksammade rollen har strålkastarljuset riktats mot Bill Skarsgård och framtiden ser ljus ut för det svenska stjärnskottet.

Bill har bott och arbetat i USA sedan han som 21-årig fick huvudrollen i skräckserien “Hemlock Grove“. Men trots alla år i Hollywood har han inte fått något riktigt hem där.

Och nu verkar det som att Bill är på väg hem till Stockholm.

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer att bo i den lägenheten så mycket, säger Bill Skarsgård i podcasten “Värvet“. Han fortsätter:

– Jag äger ingenting just nu och har i princip aldrig riktigt ägt någonting heller, så jag känner att det är dags att köpa någonting. Och Stockholm kommer alltid att vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans eller vad det än är, jag kommer ju hem till Stockholm fortfarande.

Bill Skarsgårds flickvän heter Alida Morberg, 32, och är dotter till tv-kocken Per Morberg. Alida jobbar också som skådespelare och har gjort roller i bland annat ”Gangster” och “Sensoria“.

“It” har svensk premiär på bio imorgon, tisdag. Men redan nu kan biobesökarna se Bill Skarsgård på vita duken. I spionthrillern”Atomic Blonde” spelar han “en tysk buse som får shit done”, har Bill berättat för Café.

Bill Skarsgard går på röda mattan med flickvännen Alida Morgerg förra året. 

Bill Skarsgård och Alida Morberg. 

Brorsan Gustaf Skarsgård, pappa Stellan Skarsgård och Bill Skarsgård gick på premiären av filmen "Vi" 2013. 

Läs också: Bill Skarsgård om skräckrollen: ”Några skakade sönder”

Läs också: Efter uppbrottet från Let’s Dance-Calle – SVT-profilen är Molly Nutleys hemliga kärlek

Foto: IBL

SENASTE NYTT!