LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

GLAMMIGT BILDEXTRA: Suzanne Sjögren och Pontus Westergren har gift sig!

26 maj, 2024 
Linn Seipel
suzanne sjögrens bröllop
Hurra för brudparet, Suzanne Sjögren och Pontus Westergren!
Under lördagen blev de äkta makar – se de otroliga bilderna från stora dagen här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders JensenBrand logo
Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders Jensen

Under lördagen så fick sportjournalisten Suzanne Sjögren, 49, och tävlingshopparen Pontus Westergren, 46, äntligen säga ja till varandra.

Turturduvorna har varit förlovade i hela 10 år, men nu så har de alltså äntligen blivit äkta makar. Hänt pratade med Suzanne bara dagar innan bröllopet och då var hon märkbart stressad inför den stora dagen.

Suzanne sjögren
En strålande vacker brud!

– Jag måste säga att jag varit väldigt chill hela vägen och jag tycker att jag har bra koll på grejer, sen igår blev det väldigt mycket. Det är när oväntade saker läggs på mina axlar man känner av stresspåslaget, så igår fick jag något slags bryt inne på en hästsportbutik vid Ikea i Kungens kurva, sade Suzanne tidigare i veckan till Hänt. Hon fortsatte:

Annons

– Det bara bröt samman, jag skulle in och hämta något snabbt, sen visade det sig att det gick inte så snabbt. Sen när det tagit jättelång tid sa de att de måste göra om alltihop för deras kassasystem la av. Då brann det till, då gick topplocket. Det fanns inte i min marginal så jag kommer aldrig våga att åka dit igen för jag blev så jävla arg, och jag blir aldrig arg. Jag gick ut och satte mig i bilen och grät sen, men nu är det lugnt igen.

Suzanne beskriver det som sitt enda ”bridezilla-moment”, vilket ändå kan anses imponerande då de inte är ett litet bröllop hon planerat!

Annons

Suzanne Sjöströms bröllop – här festar Anna Brolin och Karin Frick

Dessutom ägde det rum hemma hos paret, vilket inneburit mer jobb än hon hade kunnat föreställa sig. På gästlistan på drygt 120 personer fanns flera kända namn.

– Mycket hästfolk. Tyvärr är det så att de toppryttarna har ju OS som det krockar med så de kunde inte komma. Men annars så är det de gamla kollegorna Anna Brolin och Karin Frick. Maud Bernhagen kommer, också en gammal sportkollega till mig, sade Suzanne till Hänt dagarna innan bröllopet.

Vissa av dem har vi sett lägga ut vackra bilder från den stora dagen! Anna Brolin och Karin Frick är två av dem! På deras respektive Instagram-konton ser man de två vännerna posera tillsammans i vackra sommarklänningar.

Annons

Sedan är det flera av de Suzanne benämner som ”hästfolk” som delat bilder från den stora dagen.

Så otroligt vackert! Grattis Suzanne och Pontus!

FOTO: Instagram, TT

Annons