Bilderna visar Helena Segers förändring med Zlatan

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
De har varit ett par i nästan två decennium, men det är inte mycket som är känt om deras förhållande.
Nu visar bilder upp en ny sida hos Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.
Annons

Det är fortfarande inte känt var anfallaren Zlatan Ibrahimovic, 38, kommer att spela nästa säsong. Mycket talar för att han stannar i sin nuvarande klubb AC Milan, det rapporterar flera italienska medier om. Det har också pratats om att han skulle kunna flytta till Stockholm för att spela med Hammarby IF, som han ju gått in som delägare i, men det verkar osannolikt.

Annons

Hur som helst har han tillbringat sommaren i bland annat Saint-Tropez vid den franska rivieran. Det visade nya bilder på stjärnan som hängde på en lyxyacht tillsammans med familjen, sambon Helena Seger, 49, och sönerna Maximillian, 13, och Vincent, 12.

Nya bilderna

På bilderna syns det att de roar sig och de ser ut att han en fin semester. En av bilderna visar också upp en ny sida hos Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger – som ju annars är ganska hemliga med sitt kärleksliv.

Annons

Yachten är Zlatan Ibrahimovics egen, och den ska han har köpt för några år sedan. Den uppges vara värd någonstans mellan 100 och 200 miljoner kronor. Lyxyachten är nästan 30 meter lång och kan komma upp i 27,5 knop.

Den ska också vara utrustad med en cocktailbar, ett garage för en mindre båt på upp till 4,45 meter och vattenskotrar. Dessutom ska den ha en stor matsal med panoramafönster och en utfällbar strandklubb som ligger i vattennivå.

Helena Seger: ”Han är inte lätt att leva med”

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger träffades för 18 år sedan. Fotomodellen har tidigare berättat för Elle hur deras första möte gick till.

Annons

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, sade Helena Seger tidigare till Elle.

I den intervjun berättade hon också om hur det är att bo ihop med Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna:

– Han är inte lätt att leva med, men det är å andra sidan inte jag heller. Han är rak och orädd och det är jag med, sa Helena Seger i intervjun.

På en av bilderna från lyxyachten i Saint-Tropez syns Zlatan bära runt på Helena. Han har ett stort och busigt leende på läpparna, och även Helena ser ut att tycka att tilltaget är roligt. Eftersom att det är så sällsynt med sådana bilder på paret är det många som reagerat, och tycker att det bevisar att deras kärlek.

Bilden har publicerats av Expressen.

Annons

Bild: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…