TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bilderna visar Carina Bergs förvandling

09 mar, 2019 
Carina Berg då och nu
Carina Berg är en folkkär programledare och ett känt ansikte för stora delar av svenska folket.
Men vad har hon egentligen haft för looks genom åren? Och vad hände egentligen mellan henne och Kristian Luuk?
Vi reder ut det du vill veta och har grävt fram en rad härliga bilder på programledaren.
Annons

Carina och Erik Berg visar upp huset efter renoveringen – se exklusiva bildernaBrand logo
Carina och Erik Berg visar upp huset efter renoveringen – se exklusiva bilderna

Carina Berg, 42, började sin karriär på SR:s Radio Västernorrland och var sedan programledare för Morgonpasset i Sveriges Radio P3 tillsammans med Peter Erixon under 2003–2005.

Carina Berg 2003. Då programledare i P3. Foto: Patrik Österberg/TT
Carina 2005. Då programledare i TV4:s pratshow “God natt, Sverige”. Foto: Krister Larson/TT

Kristian Luuk, 53, och Carina Berg inledde sin relation när de båda var programledare TV4-programmet Godnatt Sverige 2005. Efter att ha kommit närmre varandra under en längre tid blev de hela lite komplicerat då de båda hade varsin relation på annat håll. 

– Det blev en mycket infekterad period. Jag vet att alla inblandade mådde väldigt dåligt, sa en källa till Aftonbladet då.

Annons

Men efter en tids trassel valde både Kristian och Carina att separera från sina respektive och flyttade istället in med varandra. 2008 gifte de sig i all hemlighet och året därefter föddes parets första gemensamma barn – sonen Holger, idag 10 år. Kristian Luuk hade då barnen Smilla, idag 22, och Sebastian, 19, från sin tidigare relation.

Kort frisyr när Carina Berg var på pressträff för TV4 2008. Foto: Lizzie Larsson/TT

 

2017 blev hon ljushårig. Foto: Anna Tärnhuvud/TT.

2016 kom beskedet att Kristian och Carina valt att gå skilda vägar.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev de i ett gemensamt uttalande.

Annons

Och det är inte många ord de yppat om uppbrottet sedan dess. 2018 bröt Kristian Luuk tystnaden i P4:s program Karlavagnen när han talade med lyssnare om hjärtesorg.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa han och erkände samtidigt att han inte hade kommit över skilsmässan.

Carina Berg idag. Foto: Karin Törnblom/TT

Idag lever Carina tillsammans med fotbollsspelaren Erik Berg, 31. Det var i slutet av 2017 som tv-profilen avslöjade att hon återigen funnit kärleken. Carina Berg och pojkvännen Erik förlovade sig snart. Under vintern förra året bjöd de in till vackert bröllop i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

I augusti förra året kom nästa så nästa glada – och stora – nyhet. Carina Berg berättade att och Erik Berg ska bli föräldrar. I slutet av december kom deras son Otto.

FOTO: TT/TV4

Annons