TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så blir nya Biggest Loser VIP – och här är hemliga deltagaren

02 jun, 2017 
Lina Arvidsson
I dagarna avslutas inspelningen av "Biggest Loser VIP" där kändisar deltar för att få ett hälsosammare liv. Stort hemlighetsmakeri råder kring vilka deltagarna är. Hänt kan nu avslöja en av kändisarna som kommer att vara med.
Annons

I höst är det dags för världens första ”Biggest Loser VIP”. Svenska kändisar kommer att kämpa för att få ett hälsosammare liv och gå ner i vikt. Med sig har de programledaren Anna Brolin och tränaren Mikael Hollsten. Deltagarna får också stöd av överläkare Stefan Branth och näringsfysiologen Kristina Andersson.

– Det är folkkära profiler som är med och som har levt kanske ganska ohälsosamt. Med fokus på att få en hälsosammare livsstil kan man säga, säger Anna Brolin i podcasten Livshjulet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I Biggest Loser VIP kommer fokus ligga på medicinsk hälsa och inte bara att tappa kilon på snabbast tid.

– Det hänger ihop litegrann också. Men det handlar väldigt mycket om att få ett sundare leverne. Det gör det ju för samtliga. Sen handlar ju själva tävlingsmomenten om vikten, säger Anna Brolin.

Förutom att gå ner i vikt får de kända deltagarna råd och kunskap om kost och hälsa. Och Anna Brolin tycker att månaden på slottet har gett stora resultat.

Annons

– Jag tycker man ser skillnad på dem efter två, tre veckor. Då börjar man se en lyster i hyn, alla ser mycket fräschare ut. För det är verkligen total renlevnad. Ingen alkohol, det är ingenting, säger Anna Brolin.

TV4 har redan bekräftat att Anna Book, 46, är en av de sju deltagarna. Enligt uppgift ska också Runar Sögaard, 49, och stylisten Jonas Hallberg, 46, vara med.

Hänt kan också avslöja att Jan ”Blondie” Hammarlöf, känd från Farmen, kan vara en av deltagarna.

– Jag kommer varken att kunna bekräfta eller dementera Jan ”Blondie” Hammarlöfs medverkan i Biggest Loser VIP, men jag kan säga att de deltagare som har valt att anta den här utmaningen verkligen har varit helt fantastiska och jag är djupt imponerad över deras mod och deras driv – de har verkligen omfamnat uppgiften och gett allt, skriver exekutiva producenten Lotta Andersson i ett mejl till Hänt.

 

Inspelningen av ”Biggest Loser VIP” avslutas i dagarna och den stora finalen avgörs i slutet av augusti.

– Det kommer att bli en fantastisk säsong, säger Lotta Andersson.

Hänt har sökt Jan Hammarlöf för en kommentar.

Foto: TV4, Privat

Annons