Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest loser-vinnaren Viktor Knutssons kollaps före finalen: "Läskigt"

12 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Finalisterna i Biggest loser chockade tittarna med sina förvandlingar. Men det fanns bara en riktig vinnare som till slut tog hem prissumman på 250 000 kronor.
Annons

Det blev en riktig rysarfinal av Biggest loser 2018. Viktor Knutsson, Paulina Rather Axelsson och Ibrahim Rather chockade tittarna och publiken när de gjorde entré och äntligen fick visa upp resultatet av flera månaders träning och diet hemifrån. 

På sitt sätt är de alla redan vinnare, men den som fick ta emot priset på 250 000 kronor var Viktor. Med ett imponerande resultat där han lyckats tappa hela 78 kilo stod han till sist som segrare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kände redan när jag kom tillbaka från revanschen att jag faktiskt skulle ha en chans att vinna, med tanke på de siffrorna jag gjorde då, säger Viktor.

 

Han berättar att han har tagit mycket promenader i kombination med högintensiv träning på gymmet. Det kunde bli upp till sex pass i veckan, och till slut sa kroppen stopp.

– Jag svimmade en gång på jobbet för att jag hade fått i mig för lite kalorier. Det var fyra veckor innan finalen.

Annons

Hemma hade deltagarna inte tillgång till läkare på samma sätt som på slottet, så Viktor tog istället hjälp av tränarna Mikael Hollsten och Pischa Strindstedt.

– Jag skrev till dem och de sa att jag skulle trycka i mig extra kalorier och dricka mycket vatten och byta ut några av de högintensiva passen mot promenader. Så jag tog det lugnt det sista och mådde mycket bättre. Det var så läskigt, det blev bara svart för ögonen och jag har aldrig varit med om det, säger Viktor.

Den tuffa träningen gav dock resultat. Han berättar att hans arbetskamrater inte ens kände igen honom när han kom tillbaka utan istället trodde att det var hans bror.

För vinstpengarna ska han nu ut och resa och göra något för sin egen skull. Den största förändringen efter hans medverkan i Biggest loser är dock hans kärleksliv. I och med att han har fått bättre självförtroende tycker han också att det är lättare att våga prata med tjejer.

Annons

– Innan Biggest hade jag inte pratat med tjejer på tre år för jag kände mig så tjock och ful.

Han berättar att han nu har lyckats få napp flera gånger och har goda förhoppningar om framtiden.

– Numera är det de som hör av sig till mig, säger han och skrattar.

Foto: TV4

Annons