Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det oväntade kärleksavslöjandet i Biggest loser: ”Vi ska gifta oss”

11 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Christoffer Jenderborn och Sara Andersson biggest loser
För Christoffer Jenderborn och Sara Andersson blev inte resan i Biggest loser som de hade planerat. Den blev istället bättre än de någonsin hade kunnat drömma om. För Hänt berättar de nu om kärlekssagan som blev till verklighet.
Annons

Ikväll avgjordes hemmafinalen av Biggest loser 2018. Den största överraskningen var dock inte deltagarnas förvandlingar. Istället avslöjade  Sara Andersson, 27, och Christoffer Jenderborn, 25, att de har blivit ett par. Nu berättar de för Hänt hur kärlekssagan började, och deras historia är verkligen en riktig saga.

– Jag såg Christoffer redan på slutcastingen och tänkte ”åh hoppas att han kommer med”. Jag visste inte ens vad han hette då, utan det var bara ”han i den rosa skjortan”, säger Sara.

De båda blev uttagna till programmet och dagen innan de skulle flytta in på slottet genomgick alla deltagare en obligatorisk hälsoundersökning. Där fick Christoffer för första gången syn på Sara.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Då sa det bara klick. Det jag föll för var att hon var så sprudlande glad. Hennes ögon tindrade liksom, säger han.

Annons

Inne på slottet tävlade de i olika lag, men varje kväll umgicks de flitigt. På frågan om det började hända saker redan där skrattar de båda två lite generat.

– Man kan säga att det hände saker redan på slottet, ja, svarar Christoffer.

Han åkte ut redan i början av säsongen och valde att inte delta i revansch-programmet där de utslagna deltagarna fick en chans att slå sig tillbaka in igen. Anledningen var att han ville hem till sina två barn och till sin flickvän som hade gjort slut med honom nyligen. Han sa då att han ville reda ut allt med sin familj, men nu berättar han att det också var på grund av Sara.

– Det var det att jag började få känslor för Sara och jag tänkte ändå på familjen hemma. Det blev någon kompott av känslorna för Sara och familjen hemma, och det blev bara för mycket för mig så därför valde jag att lämna.

Han och mamman till barnen bestämde gemensamt att de inte skulle försöka sig på att laga förhållandet. Christoffer hade för starka känslor för Sara. Om detta visste Sara dock ingenting. För henne innebar det istället en flera veckors lång väntan i ovisshet. På slottet får man nämligen inte ha någon kontakt med omvärlden.

Annons

– Jag gick där inne på slottet och försökte intala mig att han skulle lösa det här med sin familj och att allt skulle bli bra, säger hon.

När hon väl åkte ut och fick tillbaka sin mobiltelefon ringde hon Christoffer det första hon gjorde. De pratade hela natten och har sedan dess hållit ihop. Men de har varit tvungna att hålla tyst om sin kärlek, något som inte alltid har varit lätt. De har nämligen både flyttat ihop och förlovat sig.

– Jag friade till henne innan premiären av Biggest loser. Så vi ska gifta oss 2019. Nu får vi se var framtiden tar oss, avslutar en sprudlande glad Christoffer.

Foto: TV4

Annons