Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Biggest loser-Christoffer valde maten framför sin familj: "Jag ångrar mig grovt"

16 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Christoffer Jenderborn från Biggest loser valde maten före sin familj.
Christoffer Jenderborn tävlar i Biggest loser för att vinna tillbaka sin egen familj. När hans osunda livsstil förändrade hans personlighet valde flickvännen att lämna honom. ”Jag har åsidosatt min egen familj för mitt ätande”, säger han.
Annons

Christoffer Jenderborn, 25, tävlar i årets säsong av Biggest loser. Än så länge är det bara början på deltagarnas resa mot ett mer hälsosamt liv, men Christoffer kämpar redan mot en enorm hemlängtan.

– Den här veckan har varit en känslo-bergochdalbana. Mitt huvud är så utmattat av att ena stunden vara i extas och nästa vara jätteledsen, och jag bara vill försvinna härifrån, säger han i programmet.

Samtidigt är det extra viktigt för Christoffer att stanna kvar på slottet och få ordning på sitt liv. För honom står väldigt mycket på spel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– I mars i år så tog det slut mellan mig och mitt ex, och det är mycket på grund av att jag själv har låst ute mig från förhållandet för att jag är stor. Jag ångrar mig grovt att jag har misshandlat min kropp så mycket och att jag har åsidosatt min egen familj för mitt ätande, säger han.

Allt började 2015 när parets gemensamma son föddes tio veckor för tidigt. De fick spendera en lång tid på sjukhuset och det blev en tuff start för de nyblivna föräldrarna.

Annons

– Vi fick ingen mat från sjukhuset, det var godis, läsk, chips. Sen efter ett tag så började vi blanda in snabbmat också. Därefter började helvetesresan, säger Christoffer.

När de väl kom hem försökte de hitta vardagsrutinerna igen. Flickvännen kom snabbt tillbaka, men för Christoffer blev det svårare. Hans personlighet ändrades och till slut valde han maten framför sin egen familj.

 – I grund och botten så är det min övervikt som har gjort att jag är den jag är, och den personen som hon gjorde slut med, säger han.

Han berättar att han är osäker på hur deras relation ser ut idag. Mycket av energin går åt till att tänka på familjen hemma och hur han ska kunna reparera det som är trasigt.

– Mitt huvud och mitt hjärta är hemma, det är inte här. Jag gråter mig till sömns varje kväll jag är här, säger Christoffer.

Biggest loser sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på kanal sju.

Foto: IBL, TV4

Annons