Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Biggest loser-tränarens personliga avslöjande efter känslokollapsen under inspelning

18 maj, 2018 
Pischa Strindstedt Biggest loser 2018
Biggest loser-tränaren Pischa Strindstedt gör nu ett personligt avslöjande på sin blogg efter det senaste känslosamma avsnittet av programmet.
Annons

Pischa Strindstedt är en av tränarna i årets säsong av Biggest loser. Det senaste avsnittet av programmet är enligt henne det avsnitt som betytt mest för henne personligen, och på sin blogg förklarar hon nu varför.

Hon skriver att deltagaren Ibrahim ”Ibbe” Rather, 17, under en längre tid kände sig låg under sin vistelse på slottet, och i programmet har tittarna fått ta del av att han gått i onda tankar innan sin medverkan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De som vistades runt honom under inspelningarna kollade ständigt hur läget var med honom och för Pischa blev Ibbes mående extra känsligt.

För min del låg ämnet otroligt nära hjärtat & från första dagen jag såg honom revs gamla sår upp i mitt hjärta. Ju mer jag lärde känna Ibbe ju mer kunde jag känna hans onda själ. Hopplösheten man känner när man är deprimerad går inte att beskriva”, skriver hon på sin blogg.

Pischa berättar nu öppenhjärtigt att hon själv var deprimerad för cirka tio år sedan. Det hela började redan när hon var 13 år och åren där efter var tuffa. Men hon är också tydlig med att den psykiska ohälsan alltid finns kvar, trots att hon beskriver sig själv som ”frisk” idag.

Annons

Det jag vet idag att jag aldrig kan hamna där jag varit men det är också för att jag vet vad i livet som får mig ur balans & vilka redskap jag kan använda om jag får en sämre dag. Jag förstår också idag att det bara är en dålig dag & inte ett dåligt liv”, fortsätter hon.

I en intervju med Hänt har Ibbe även berättat hur han mår idag efter sin medverkan i Biggest loser.

Här är alla deltagare i Biggest loser 2018:

FOTO: TV4

Annons